Milyen beszelgetesindito szovegek jonnek be nektek, lanyok? Vicces? Abszurd? Bókoló? Elsosorban netes ismerkedesre gondolok.
Nem fognak válaszolni. Én az ismerőseimet mindet megkérdeztem és mindig nem tudom hogy indítanék volt a válasz.
Olyat kell kitalálj amit meg nem hallott, kreatív, vicces, elgondolkodtató és mindenképp kérdés legyen ugyanis arra válaszolnak.
Nincs egyetemes első üzenet, viszont egy "Szia, volna kedved ismerkedni?"-vel nem lőhetsz mellé..
Első vagyok. Kettes: de, nagyon is mellélőhet a "Szia, volna kedved ismerkedni?"-vel.
Mindenki ezt írja... unalmas és szinte már szánalmas.
Inkább egy hosszú, tartalmas üzenet kellene, amiből ki tud indulni beszélgetés. Ami humoros, és amihez hozzá lehet szólni. Ami inspirálódik az adatlapunkból, tehát látni, hogy elolvasta azt.
Akkor rossz lányokkal próbálkoztatok ;)
Őszintén mit vártok azoktól, akik nem méltatnak magukról írni jó pár sort? Szerintem az ilyen nők nem is keresnek igazán társat.
Ha udvariasan indítasz: Szia! Hogy vagy? És továbbra is udvarias, kedves vagy úgy biztos tudsz beszélgetni.
Chat tapasztalat! Ha valaki így kezdte mindig válaszoltam.
A szia volna kedved ismerkedni háát, inkább ne így indítsd. Először is az udvarias köszönés, őszinte érdeklődés a hogy léte felől, és aztán a többi adja magát, de természetes tulajdonságodnak kell lennie az udvariassag, kedvesség, magyarán legyél tetőtől talpig uriember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!