Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok, melyik fiúval jönnétek...

Lányok, melyik fiúval jönnétek össze inkább?

Figyelt kérdés

Azzal akinek már 16 évesen volt barátnője, vagy azzal akinek még 24 körül sem volt senkije?

Úgy érzem hogy inkább az első lehet a nyerő. Sajnos én a masodik eset vagyok.

2020. szept. 9. 16:27
 1/6 anonim válasza:
Már csak a kor miatt is az elsö. Plusz nekem nem fontos h volt e elöttem valakije vagy sem, az a lényeg hogy amíg én vagyok neki addig ne jöjjön más a képbe.
2020. szept. 9. 17:11
 2/6 anonim válasza:
Az attól függ mi áll mögötte. Nekem se nagyon volt senkim tizenéves koromban, utána is csak futó kapcsolataim voltak, de nem azért mert csúnya vagyok hanem mert mással voltam elfoglalva illetve nem találtam/találom az igazit. Ha hasonló okok miatt akkor nekem pont hogy a második eset kéne. Ha az első eset mögött egy "mindegy csak legyen valaki" típus áll akkor nekem az felejtős.
2020. szept. 9. 17:32
 3/6 anonim válasza:

A lényeg, hogy nagy legyen a pénisze :)

23L

2020. szept. 9. 17:51
 4/6 anonim válasza:

3, részvétem a feneketlen lyukad miatt :)

Én biztos szégyellném magam ha nem lennék elég szűk és emiatt a farokméret alapján lennék kénytelen ismerkedni.

Ajánlom a Kegel gyakorlatokat, hátha még segíthet rajtad.

2020. szept. 9. 18:30
 5/6 anonim válasza:
Nem ez alapján választanék.
2020. szept. 9. 18:37
 6/6 anonim válasza:
#3 mit jelent az a nagy? Lehet tudok segíteni 😏🤣
2020. szept. 10. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!