Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hátránnyal indul ismerkedésnél...

Hátránnyal indul ismerkedésnél az, akinek manapság nincs autója és jogosítványa, esetleg van, de nem vezet?

Figyelt kérdés
Folyamatosan azt tapasztalom, hogy már-már alapkövetelmény ez ismerkedésnél. Tényleg muszáj lenne? Igen, butaságnak hangozhat a kérdés, de jobbra-balra ezt tapasztalom. Vagy csak rossz emberekbe futok bele?

2020. szept. 6. 20:29
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Teljesen alap, hogy egy Férfinek van jogositványa! A vezetes hozzátartozik egy Férfi lényéhez. (Nyilvan te ezt nem igy gondolod) A baj az, hogy ahelyett, hogy változtatnál ezen, azon sírsz, hogy "mindennők*rva".

Hogyan mész el erte? Hogyan viszed el randizni? Utána hogyan viszed haza? Stb. - Bár szerintem te az a gáz tipus vagy, aki étteremben elsőnek javasolja a számla felezését.

2020. szept. 7. 21:50
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. Nem szoktam személyeskedni ezen az oldalon sem, de 11-es, jesszusom, te ritka bunkó teremtés vagy, a szótári definíciója lehetnél. Hol sírtam én azon, hogy minden nő k@rva? Jézusom, ilyenkor bánom, hogy nem IQ és EQ teszthez van kötve az Internet használata...
2020. szept. 7. 23:01
 13/21 anonim válasza:

Nem gáz, de fura kicsit. Nekem van jogsim, autóm (nő vagyok). Elvaltam, a második férjemnek nincs jogsija. Az első férjem elkényeztetett ilyen szempontból, mert vitt mindenhova, jó dolgom volt.

De ez kínos is tud lenni neha. Pld múltkor szemvizsgalat után nem tudtam hazavezetni, mert pupillatagitot kaptam. Nem tudtam, hogy utána órákig homályosan fogok látni. Hiába volt ott a férjem is, busszal kellett hazamenni (nincs közel az orvos), majd másnap vissza az autoert. Ilyenkor olyan balf.sznak érzem őt, pedig Isten látja lelkemet, szeretem.

De ilyenkor úgy érzem, én vagyok a férfi. Es ez nem jó. Hát én csak ennyit akartam elmeselni a kérdésed kapcsán.

2020. szept. 8. 23:39
 14/21 anonim válasza:

"Kevés olyan statisztikai adat van, ami szinte 100%-ig pontos és ez is ezek közé tartozik: [+KSH link])

.

1. Én csak annak a statisztikának hiszek, amit ÉN hamisítok,

2. a statisztikával vigyázni kell, mert ha olyannal ülök egy asztalhoz, aki 3 napja nem evett és én megeszem az ő ebédjét is, az asztaltól statisztikailag két jóllakott ember fog felállni,

3. a KSH jósdát játszik, hogy a 2060-as eredményeket tényként közli?

2020. szept. 9. 05:42
 15/21 anonim válasza:
Bocsánat, semmi másra, csak figyelmetlenségemre hivatkozhatok, hogy ez ide, nem pedig a megfelelő helyére került!
2020. szept. 9. 05:45
 16/21 anonim válasza:

Az alapján érzelmekről dönteni eléggé éretlen dolog.

Csak érzelmi analfabétáknak számítanak ilyen szempontok.

2020. szept. 9. 05:55
 17/21 anonim válasza:

Előny, de aki ez alapján ítélne meg, annak a a jó édes nőnemű felmenőjét.

Volt olyan, hogy rövidebb időre, egészségügyi felülvizsgálat miatt nem adták meg (azonnal) a jogsit.

Akkor én 2 hónapig nem voltam igazi férfi? Hmmm...

2020. szept. 9. 08:19
 18/21 anonim válasza:
Kérdem én a nőktől: nektek miért alap, hogy a pasinak legyen jogsija, de most őszintén? Én 26 éves voltam, mikor letettem, de kb vért izzadtam, rengeteg plusz órámba fájt, többször meg is buktam. Én kb halálfélelem tör rám, ha vezetnem kell. Nekem ez nem hiányzik az életemből. Ha a csaj ennyire akarja, akkor vezessen ő, de most nem? Mi ez, hogy a férfinak vezetnie kell tudni? Akkor a nőnek meg a konyhában a helye, onnan ki se jöjjön, mert az a nők dolga...jézus. Nyilván előny a jogsi,de nehogy már az alapján ítéljetek meg minket, hogy fogjuk-e majd a seggeteket ide meg oda furikázni.
2020. szept. 14. 01:17
 19/21 anonim válasza:
18: Nekem nem alap, én is nagyon "megszenvedtem" a jogsimért, 82 órát vettem és másodszorra sikerült. Majdnem 2 éve van jogsim és nagyon szeretek vezetni, egyáltalán nem félek. Nekem nem lenne gond ha mindig nekem kéne vezetni, sőt inkább örülnék neki. 22/L
2020. szept. 15. 23:35
 20/21 anonim válasza:

Szerintem változó én pl a város mellett lakók pár kilométerre nekem kell meg ha a lánynak is van az előny de nem feltétel .

De pl egy város központjában nem fontos

2020. szept. 24. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!