Hátránnyal indul ismerkedésnél az, akinek manapság nincs autója és jogosítványa, esetleg van, de nem vezet?
2-es ne legyél már sügér! Pesten a párom 8 km-t tömegközlekedik. Ez ma is 1 óra volt neki. Ugyanez kocsival 15 perc! Mindenhol számít!
De elég tré mikor a kérdező kb párszázezres, mondjuk egy milliós tételről beszél(jogsi+autó) ami gyakorlatilag pár fizu! A nők ennél többet is simán elvárnak. Pesten egy lakás 35 milliónál kezdődik. Szóval nem értem mi ez a szarrágás a jogsival-kocsival. Mégis hogyan viszed el randizni? Gyalog hazakisérés is kb. általánosban nem tré csak... Itt az ősz, esni fog, utána meg még hideg is lesz. Minden nő vágya dideregni a megállóban...(vagy nyáron szaunázni a buszon, gőzölgő aszfalton hazasétálni...)
#4 na pont ezek miatt soha az életbe nem költöznék nagyvárosba
drága a lakhatás, nagy a forgalom, sokkal több a b@lfasz ember
itt legalább nyugalom van és 20 millióért már elég fasza kertes házat lehet venni
3-as, te ne akarjad meghatározni (megkeseredett) pasiként, hogy a nők teljes általánosságban elvárják-e a saját autót vagy sem, jó? Köszi.
Majd mi jobban tudjuk azt. Ennyi erővel én meg beírok egy vergődő kommentet valahova, ahol azon hisztizek, hogy MINDEN EGYES férfi elvárása, hogy a nőnek legalább D kosaras melle legyen max 60 kg-os súly mellé.
Apropó, felhívnám rá a figyelmed, hogy a nők is vezethetnek már pár évtizede, sőt még autójuk is lehet...
3-as vagyok. Ártatlan bociszemekkel kérdezlek téged, 6-os: biztos, hogy nekem akartad ezt címezni??
Én pont, hogy nem értettem egyet ezzel a kérdéssel.
Nyilván nem...
Elnéztem a számot, elnézést. Nem a te kommentedre illik a válasz.
minden képesség, ismeret és tulajdon előny, minden hiányosság hátrány. matematikailag, logikusan, praktikusan és minden más szempontból is előnyt jelent, ha van jogsid+autód és hátrányt másokhoz képest, ha nincsen.
hogy ez a szempont kinek mennyire számít nagy súllyal az ismerkedésnél, párkapcsolatban (vagy akár munkában és a hétköznapokban), az meg egyénileg eltér.
minden ember máshogyan él és más szempontok hangsúlyosak számára. van akinek a külső számít jobban, van akinek az anyagi helyzet, van akinek a végzettség, van akinek meg egyéb szempontok.
olyanokat keress, akiknek az értékrendje és egyéb szempontjai egybevágnak a tiéddel - és felesleges azok miatt aggódni, akiknek nem felelsz meg, hiszen valószínűleg ők se felelnének meg neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!