Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 22 éves lányként milyen...

22 éves lányként milyen esélyiem vannak az ismerkedésre ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Új vagyok még itt, látom, hogy van ilyen kategória és szívesen ismerkednék férfiakkal. Hobbijaim az olvasás, lovaglás, futás és a nyelvtanulás. Remélem a sok gagyi társkeresős oldallal ellentétben itt valamivel színvonalasabb a felhozatal :)
2020. szept. 3. 09:17
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
Még szerencse hogy a nők viszont tökéletesek. ;)
2020. szept. 17. 13:44
 22/32 anonim válasza:
Nem a nők sem. Ismerkedtem itt lánnyal is. Kiderült, hogy kicsit elmebajos. Küldözgette a karját, miután vágdosta magát. Súlyos gondjai voltak.
2020. szept. 17. 13:46
 23/32 anonim válasza:

Szegény lány nem tehet róla miért kell bántani.

Amugy meg mire számitasz kik szoktak egésznap a net előtt ülni akiknek nincsenek barátaik vagy betegek szocfobia ,stb.

Ráadásul az itt lévő fiúk közül egyik se szerelemre vágyik hanem szextársara vagy csak nem kap nőt sehol és itt ráírogat az összes csajra hátha végre lesz egy kis szexben része.

Ha valaki tényleg társat keres vagy szerelmet akkor azt személyesen kell megteni.Várni kell arra hogy megjöjön a megfelelő férfi és higyétek el elfog jönni ,bár lehet hogy sokat kell rá várni 5-10 évet,de eljön és ha sikerül ne szurjátok el ahogy én tetem mert utána megint 10 évet kell várni a második nagy szerelemre és az elet rövid ,én 24 éve vagyok egyedül és várom azt hogy egy fiú végre szeresen és ne csak lefektetni akarjon ,ha kell akkor még várok 10 évet nem érdekel inkább legyek egyedül mint egy olyanal aki utál.

2020. szept. 17. 14:43
 24/32 anonim válasza:

Keresni kell, leányom!

Ha csak vársz, akkor lehet, hogy még 25 évet kell várni, és az annyira már nem jó mulatság.

2020. szept. 17. 14:56
 25/32 anonim válasza:

Várni kell tudod,mert titka egy olyan fiú aki szereti az embert és a nőkben nem csak egy nagy mellet látt meg egy pu..it.

Sajnos nagyon ritka az ilyen jó ha 5-10 évente ven egy ember aki szeret tényleg legrosszabb esetbe meg sose jön el az ilyen ,de az nagyon ritka.Azért az ember életébe van egy vagy kétt személy aki tényleg szereti őt. Mikor ott a lehetőség akkor meg az emberek nem mernek vele élni ezért van az hogy a legtöbb párkapcsolatban boldogtalanok az emberek és nem szeretik egymást.Én inkább vagyok egyedül mit valakivel aki nem szeret.

2020. szept. 17. 22:59
 26/32 anonim válasza:

Mi nők sokszor megkapjuk,hogy milyen könyü dolgunk van mert lányok vagyunk és sok fiú kikezd velünk.Csak a férfiak egy dolgot felejtenek el hogy aból a 200 fiúbol aki kikezd velünk jó ha egy van aki tényleg szeret minket és akkar minket a maradék 199 fiú meg csak ki akar minket használni.

Szoval egyeltalán nincs könyü dolgunk sőt sokal nehezebb mint egy fiúnál mert nekünk meg kell találnunk aból a 200 fiúbol azt az egyet aki velünk akar lenni,nektek srácok meg nincs ilyen problémátok mert az első lány aki kikezd veletek titeket akkar és nem csak a testeteket.

Szoval ha végig gondoljátok lányoknál is nagyon kevés fiú van aki tényleg vele akar lenni és ha úgy nézük sokal kevesebb mint a fiúknál.

2020. szept. 17. 23:05
 27/32 anonim válasza:

26#

Itt nagyon sok agybeteg nő van.

Talizni akart spontán egy lány este velem pár hete.Mondtam küldök képet...aztán visszaírt hogy túl jól nézek ki, biztos van feleségem, és megcsalom.Többet nem is válaszolt.

Hétvégén meg kirándulni hívott egy 29 éves valaki, aztán le is mondta mert állitólag befogták a szülei.

Tele van megbizhatatlan emberekkel ez a hely, szóval a másik oldal sem hibátlan.

2020. szept. 18. 08:16
 28/32 anonim válasza:
Hát lehet szidni, de szerintem ennek az oldalnak az ismerkedős (me előtte bármely) része kifejezetten az idióta, mindenhez is lúzer emberek gyűjtőhelye. Tisztelet a nagyon kevés kivételnek (akikkel amúgy én lassan 8 év alatt még nem találkoztam sajnos, de biztos léteznek azért).
2020. szept. 18. 08:58
 29/32 anonim válasza:

Ez a hely nem is ismerkedésre van amugy,enyi.

Rám multkor rám írt egy férfi közöltem vele hogy nem szeretnék vele ismerkedni azt se tudom ki ő meg amugy se szeretnék.Erre a férfi írt egy levelet,mekora egy önzö riba.c vagyok azt hitte én leszek az igaz összinte szerelme,hogy végre sikerül neki egy lányal valami,és ő meg keres engem lenyomoza hol lakaom es meg fog ö..i,amugy is egy rohat fér.. vagyok és mit kébzelek magamrol hogy nem akarok vele ismerkedni.

Nah mondhatom ,hogy azóta bárki rám ír ezen az oldalon aki ismerkedni akar még anyit se teszek meg vissza írok neki hogy nem szeretnék ismerkedni mert akkor egyből elkezd fenyegetni.

Sose értetem azt se minek küldenek ismerkedő leveleket ezen az oldalom,én itt nem akarok ismerkedni nem azért vagyok ide regisztrálva hogy ismerkedjek.

Igen,nagyon sok ilyesztő ember van itt aku itt éli ki magát.

Én tuti nem itt ismerkednék ,szerintem ismerkedni személyesen kell.Komolyan mondom enél még az is jobb ha az utcán megálitasz egy random vadidegen férfit hogy tetszik neked vagy nőt (jó én a mai világaba nem szoktam nekik megálni mert sose lehet tudni) de még az is ezerszel jobb mint hogy itt iamerkedj.

2020. szept. 18. 10:06
 30/32 anonim válasza:

Akikről te beszélsz akik tényleg igazán normálisak.

Szoval egy helyes okos értelmes jól nevelt fiú ,öt perc alat kap magának egy lányt,nem itt fog ismerkedni.

2020. szept. 18. 10:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!