Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 22 éves lányként milyen...

22 éves lányként milyen esélyiem vannak az ismerkedésre ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Új vagyok még itt, látom, hogy van ilyen kategória és szívesen ismerkednék férfiakkal. Hobbijaim az olvasás, lovaglás, futás és a nyelvtanulás. Remélem a sok gagyi társkeresős oldallal ellentétben itt valamivel színvonalasabb a felhozatal :)
2020. szept. 3. 09:17
1 2 3 4
 1/32 anonim válasza:
akkor nagyot fogsz csalódni.
2020. szept. 3. 09:25
 2/32 anonim válasza:
Színvonalat itt nem nagyon fogsz találni. :)
2020. szept. 3. 09:26
 3/32 anonim válasza:
Azért adj egy esélyt a jelentkezőknek. Nem veszítesz semmit. Néhány privátban küldött üzenet váltás után úgyis eltudod dönteni kivel alakítasz ki esetleg kapcsolatot.
2020. szept. 3. 09:40
 4/32 anonim válasza:

Sajnos a helyesírásod alapján úgy tűnik, itt nem sok keresnivalód van. :D

Nem élsz esetleg Németországban?

2020. szept. 3. 09:49
 5/32 anonim válasza:
Esélyed van,itt özönlenek a privik,egyik jobb,mint a másik.
2020. szept. 3. 09:54
 6/32 anonim válasza:

Ismerkedni van esélyed, de ide azok jönnek nagyrészt, akik még a társkeresőkhöz is lúzerek, és ezért természetesen kizárólag a nők a hibásak. Szóval készülj a frusztrált szerencsétlenekre.

Természetesen tisztelet a kevés kivételnek.

2020. szept. 3. 09:58
 7/32 Noren1989 válasza:

#1-2vel értek egyet.

Ettől függetlenül régebben több sikerem volt itt, mint mostanàban.

2020. szept. 3. 10:06
 8/32 anonim válasza:
Változó, ki kell fogni a jófej embereket. De ez igaz bármilyen társkeresőre és az életben is így van. Próbálj minél előbb szelektálni és aki nem érdemes rá arra ne vesztegesd az idődet. Sok sikert hozzá és ha van kedved írhatsz nekem is, szívesen beszélgetek, ismerek meg új embereket.
2020. szept. 3. 10:35
 9/32 anonim válasza:

Van igazság a kommentekben. Én találtam már itt nagyon jó embereket, akikkel jól tudtam beszélgetni. Nem sokszor ismerkedem itt, egyszer találkoztam egy lánnyal innen.

A frusztrációt levezetők meg egy társkeresőn is megvannak, és ugyanúgy, nekem is voltak kellemetlen tapasztalataim, mégsem általánosítok a nők terén -sem itt, sem randioldalakon.

Én is azt javaslom, próbáld csak meg, illetve arra kérlek, ne általánosíts pár rossz tapasztalat miatt.

Vannak normális emberek a gyk-n.

2020. szept. 3. 12:30
 10/32 anonim válasza:
Nézz be a Felnőtt párkapcsolatok -> Társkeresési problémák kategóriába, és meglátod, milyen a felhozatal :DDD
2020. szept. 3. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!