22 éves férfi vagyok, Viszont egy távolabbi szomszéd 15 16 éves lánya rám írt egy közösségi oldalon, hogy szeretne ismerkedni, Nekem ő túl fiatal. Hogyan adjam a tudtára, hogy ne bántsam meg?
Figyelt kérdés
2017. júl. 31. 12:37
1/6 anonim válasza:
"A válaszíró 44%-ban hasznos válaszokat ad." Te szoktál hőzöngeni erkölcsről a család szekcióban, na takarodj öcsi.
Kérdező, írd neki, hogy ne haragudjon, de valami kialakulóban van neked.
Az a baj,hogy az ilyennel könnyen megütheted a bokád, hiába 16 éves, főleg, hogy szomszéd.
2/6 anonim válasza:
Írd meg neki, hogy lehettek barátok. Hát igen, hozzád 18-25 éves lányok illenek. Nálam is ez volt a helyzet, csak ő 15 volt, én meg 22 vagyok. 22F
3/6 anonim válasza:
Kerek perec meg kell mondani h neked nem az eseted. Régen én is szerelmes voltam egy nálam idősebb srácba... ő is igy tett megmondta a szemembe h hozzá tul fiatal vagyok nem vagyok így az esete és ennyi. Szarul esik az biztos de nincs más lehetőség az egyenes beszéd a legjobb.
4/6 anonim válasza:
Csak leírod ezt neki konkrétan. Ez után ignorálod őt. Aztán ha rinyál még heteken keresztül rajta (üzenget), akkor elküldöd őt, hogy na ezért nem akarsz ilyen fiatallal összejönni, aztán letiltod.
5/6 De La Cruse válasza:
Akkor felejtsed el a kis hölgyet és korban hozzád illőt keress, mert még el is ítélhetnek vagy rosszabb esetben az apja meg pár rokon agyon verhet.
6/6 anonim válasza:
Mi ez a rossz duma hogy megverhetnek, elítélhetnek? egy 16 éves csajról van szó. :D Mikor én jártam középsuliba a 16-17 éves csaj osztálytársaimnak kivétel nélkül idősebb pasijaik volta, 20-tól felfelé, egy ilyen fiatal csajnak rohadtul imponál ha a csávónak már van keresete, esetleg autója stb..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!