Mit lehet tenni a zajongó fiatalok ellen?
Figyelt kérdés
Egy utcával lentebb, nagy bulikat szoktak csinálni. Nagyon zavaró, mert még a lakásban is tisztán hallatszik a zene. Általában este 8 körül kezdik, és még hajnalban is üvölt a zene. A környékbeli házikedvenceket is zavarja a zajongás. Lehet tenni valamit ellenük?2014. júl. 25. 21:13
1/7 anonim válasza:
Elvileg este 10 után már nem mehetne az ilyen mértékű hangoskodás.Rendőrséget rájuk lehetne hívni, de szerintem nem éri meg mert úgy sem csinálnak semmit.Max egy pár tízezres bírság
2/7 anonim válasza:
Nincs már időhöz kötött csendháborítás (10 óra). Bármikor lehet hívni a zsarukat.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Igen, elvileg nem szabadna 22:00 után zajongani. Környéken sok idős is lakik, szerintem ők sem örülnek. Nem csak a zenével van a baj, hanem az a legfőbb gond, hogy még kiabálnak is!
2014. júl. 25. 21:22
5/7 anonim válasza:
az kiraly, akkor en is kihivhatom az oregasszonyokra a rendort, mikor ejszaka melobol aludnek? ok meg ott pofaznak, bezzeg szilveszterkor volt pofajuk rendort hivni, mikor sosem vagyok otthon, csak aludni szinte, ok tobbszor ebresztettek :@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!