Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 22 éves lányként milyen...

22 éves lányként milyen esélyiem vannak az ismerkedésre ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Új vagyok még itt, látom, hogy van ilyen kategória és szívesen ismerkednék férfiakkal. Hobbijaim az olvasás, lovaglás, futás és a nyelvtanulás. Remélem a sok gagyi társkeresős oldallal ellentétben itt valamivel színvonalasabb a felhozatal :)
2020. szept. 3. 09:17
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:

Jézusom,itt ne ismerkedj,nem szabad.Ismerkedj személyesen ,de itt semi féle képen nem.

24L

2020. szept. 3. 13:01
 12/32 anonim válasza:

Ìrt rám pár fiú az oldalról,az egyiknek közöltem ,hogy nem akkarol tőle semmit,erre meg fenyegetet hogy megtalál engem és végez velem.Volt itt egy másik fiú is ,neki megírtam nem szeretnék párkapcdolatot,azt írta legyünk csak barátok,három honapig beszélgetünk,nagyon jó fejnek tünk,három honap után közölte velem,jah "láttom hogy nem jutunk előbbre akkor elmondom én csak megakartalak du..i " és utána letiltot.

Szóval szerintem ne itt ismerkedj tényleg,az egyik megfenyegetet és fenyegető üziket küldöt csak azért mert nem akartam vele járni,bár azt se tudom ki volt az mert ez egy privát oldal,másik meg 3 honapig elhitete milyen jó barátok vagyunk aztán 3 honap után közölte hogy csak atvert mert csak du..i akart.

Én a helyedbe nem itt ismerkednék.

2020. szept. 3. 13:09
 13/32 anonim válasza:
Szerintem ugyan olyanok az esélyek, mint bárhol máshol.
2020. szept. 3. 15:50
 14/32 anonim válasza:
A lovaglás az tetszik :)
2020. szept. 3. 20:18
 15/32 anonim válasza:

Szerintem vannak itt normális emberek, csak nem találnak egymásra.

A 12-es sztorit is olvastam már itt, kissé más megközelítésben, de mindegy.

Attől függ hogy mit keresel. A fiatalok nagyon lükék errefelé.

2020. szept. 3. 23:43
 16/32 anonim válasza:
nekem van pozitív sztorim is innen, bár jópár évet kihagytam. Én azt gondolom, ismerkedni bárhol lehet, csak meg kell válogatni, kire szánsz időt.
2020. szept. 4. 09:12
 17/32 anonim válasza:

Fénykép nélkül hogy lehet neten ismerkedni?

Ez nagy poén.

2020. szept. 4. 20:14
 18/32 anonim válasza:
Hát igen, az a legfontosabb, minden pasi úgy keres nőt hogy fut,vagy lovagol-e. semmiképp sem külső jegyek alapján vesszük először észre a nekünk tetszőt. :D
2020. szept. 6. 11:25
 19/32 anonim válasza:
A társkeresőnek az az előnye, hogy amelyik lány nem tesz ki fényképeket, arról tudjuk, hogy fölösleges bármit is írni neki. Itt pedig ez csak hosszabb idő után derül ki.
2020. szept. 7. 00:29
 20/32 anonim válasza:
Egyszer találkoztam egy sráccal miután itt leveleztünk. Ez 2015 körül lehetett. Semmi nem lett belőle, mert kiderült, hogy itt gyakorin mindenki doktor, elnök, diplomata. A való életben meg egy kocka, vagy egy mamával élő lecsúszott bölcsész karos. Azóta írtak rám többen is, de sokan ráírnak az emberre, majd elfelejtenek válaszolni. Érdekes egyébként. De ahogy írták is, itt nincs meg a színvonal.
2020. szept. 17. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!