22 éves lányként milyen esélyiem vannak az ismerkedésre ezen az oldalon?
Jézusom,itt ne ismerkedj,nem szabad.Ismerkedj személyesen ,de itt semi féle képen nem.
24L
Ìrt rám pár fiú az oldalról,az egyiknek közöltem ,hogy nem akkarol tőle semmit,erre meg fenyegetet hogy megtalál engem és végez velem.Volt itt egy másik fiú is ,neki megírtam nem szeretnék párkapcdolatot,azt írta legyünk csak barátok,három honapig beszélgetünk,nagyon jó fejnek tünk,három honap után közölte velem,jah "láttom hogy nem jutunk előbbre akkor elmondom én csak megakartalak du..i " és utána letiltot.
Szóval szerintem ne itt ismerkedj tényleg,az egyik megfenyegetet és fenyegető üziket küldöt csak azért mert nem akartam vele járni,bár azt se tudom ki volt az mert ez egy privát oldal,másik meg 3 honapig elhitete milyen jó barátok vagyunk aztán 3 honap után közölte hogy csak atvert mert csak du..i akart.
Én a helyedbe nem itt ismerkednék.
Szerintem vannak itt normális emberek, csak nem találnak egymásra.
A 12-es sztorit is olvastam már itt, kissé más megközelítésben, de mindegy.
Attől függ hogy mit keresel. A fiatalok nagyon lükék errefelé.
Fénykép nélkül hogy lehet neten ismerkedni?
Ez nagy poén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!