Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt Debreceni biszexuális/...

Van itt Debreceni biszexuális/leszbikus lány?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nagyon sokszor próbáltam magamnak párt találni vagy esetleg szimplán ismerkedni

Van itt olyan lány aki Debreceni és a lányokhoz vonzódik?

☺️

2020. aug. 23. 16:39
 1/8 anonim válasza:

Róm 1:18 Mert nyilván van az Istennek haragja mennyből, az embereknek minden hitetlensége és hamissága ellen, kik az igazságot hamissággal feltartóztatják.

Róm 1:21 Mert bár az Istent megismerték, mindazáltal nem mint Istent dicsőítették őt, sem néki hálákat nem adtak; hanem az ő okoskodásaikban hiábavalókká lettek, és az ő balgatag szívük megsötétedett.

Róm 1:22 Magukat bölcseknek vallván, balgatagokká lettek;

Róm 1:23 És az örökkévaló Istennek dicsőségét felcserélték a mulandó embereknek és madaraknak és négylábú állatoknak és csúszó-mászó állatoknak képmásával.

Róm 1:24 Annakokáért adta is őket az Isten szívük kívánságaiban tisztátalanságra, hogy egymás testét megszeplősítsék;

Róm 1:25 Mint a kik az Isten igazságát hazugsággá változtatták, és a teremtett dolgokat tisztelték és szolgálták a Teremtő helyett, a ki mind örökké áldott. Ámen.

Ezé 18:31 Vessétek el magatoktól minden vétkeiteket, melyekkel vétkeztetek, és szerezzetek magatoknak új szívet és új lelket; Miért halnátok meg, oh Izráel háza?

Ezé 18:32 Mert nem gyönyörködöm a meghaló halálában, ezt mondja az Úr Isten. Térjetek meg azért és éljetek!

Mát 7:7 Kérjetek és adatik néktek; keressetek és találtok; zörgessetek és megnyittatik néktek.

Mát 7:8 Mert a ki kér, mind kap; és a ki keres, talál; és a zörgetőnek megnyittatik.

Mik 7:18 Kicsoda olyan Isten, mint te, a ki megbocsátja a bűnt és elengedi öröksége maradékának vétkét?! Nem tartja meg haragját örökké, mert gyönyörködik az irgalmasságban!

2020. aug. 23. 17:41
 2/8 anonim válasza:
Inkább próbálj meg normálisan élni. Többre fogsz jutni mint p1nanyalással!
2020. aug. 23. 18:21
 3/8 anonim válasza:
Kizart, hogy ne lenne azon a környéken :)
2020. aug. 23. 19:15
 4/8 A kérdező kommentje:

2 válaszolok

Látom elég homofob vagy

Sajnálni tudlak hogy ennyire lenézed az lgbtq embereket

Van aki a saját neméhez vonzódik de attól függetlenül sokra viszi az életben

Sőt többre mint te, aki lenézi az ilyen embereket

Sajnálni tudlak☺️

2020. aug. 23. 23:12
 5/8 A kérdező kommentje:
2 válaszoló*
2020. aug. 23. 23:12
 6/8 anonim válasza:

Biztosan van, ne add fel

Sajnos én sem találok leszbikus/biszex lányt a lakóhelyem körül

18/L

2020. aug. 24. 22:11
 7/8 anonim válasza:
Én egy debreceni srác vagyok, nekem van egy leszbi és egy bi barát barátnőm. Szóval vannak Debiben.
2020. aug. 25. 22:50
 8/8 anonim válasza:
Szia, én helybéli vagyok és biszex, szívesen ismerkedek veled. 17/l
2020. dec. 6. 21:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!