Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tinder fotózás?

Tinder fotózás?

Figyelt kérdés
Regisztráltam a tinderre, de az az igazság, hogy nem igazán tudtam jó képeket felrakni magamról, mert kb soha nem készül kép rólam (nem szeretem ha fotóznak). Láttam több helyen, hogy vállalnak fotózást társkeresőkre. Van valakinek tapasztalata ilyennel, esetleg tud is valakit ajánlani? Mert 25000-t csak úgy valami dilettánsnak 3 túlretusált képért nem igazán fizetnék.

2020. aug. 23. 16:26
1 2
 11/11 nagygergo1212 válasza:

Kifejezetten nem értek egyet az előttem szólókkal.

A "lőjj egy szelfit" című dolog a Tinderen tiltott. Alap szabály, ha szelfit töltesz fel az online társkeresőkre, az azt az üzenetet közvetíti, hogy magányos vagy, és nincs életed.

Én speciel voltam ilyen fotózáson, pont 2 hónapja.

Úgy voltam vele hogy "na legyen, megpróbálom, max lesz egy jó sztorim amit mesélhetek később". Az eredmények még engem is megleptek, a fotósom nagyon felkészült volt, tudta hogy milyen jellegű képek kellenek a Tinderre, és pont olyanokat csinált.

A fotóson szerintem itt rengeteg múlik, ehhez érteni kell, szóval szerintem a "kérd meg a haverodat" dolog sem működik. Bár nem tudom, próbáld ki.

De nem akarok senkit rábeszélni semmire, ez csak az én tapasztalatom volt.

Nekem bevált ez a Tinder fotózás, azóta párkapcsolatom van, és a lányt a Bumble-ről ismertem meg.

Azt gondolom tégy egy próbát vele, én a Portréfotósoknál csináltattam a képeimet (www.portrefotosok.hu/tinderfotozas), vagy ha a link nem jó akkor google-be írd be hogy: tinder fotózás, és az elsők között fogja kiadni.

Nem nagyon szoktam reklámozni ilyeneket, de őket tényleg meleg szívvel tudom ajánlani.

2021. jún. 15. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!