Tinder fotózás?
Kifejezetten nem értek egyet az előttem szólókkal.
A "lőjj egy szelfit" című dolog a Tinderen tiltott. Alap szabály, ha szelfit töltesz fel az online társkeresőkre, az azt az üzenetet közvetíti, hogy magányos vagy, és nincs életed.
Én speciel voltam ilyen fotózáson, pont 2 hónapja.
Úgy voltam vele hogy "na legyen, megpróbálom, max lesz egy jó sztorim amit mesélhetek később". Az eredmények még engem is megleptek, a fotósom nagyon felkészült volt, tudta hogy milyen jellegű képek kellenek a Tinderre, és pont olyanokat csinált.
A fotóson szerintem itt rengeteg múlik, ehhez érteni kell, szóval szerintem a "kérd meg a haverodat" dolog sem működik. Bár nem tudom, próbáld ki.
De nem akarok senkit rábeszélni semmire, ez csak az én tapasztalatom volt.
Nekem bevált ez a Tinder fotózás, azóta párkapcsolatom van, és a lányt a Bumble-ről ismertem meg.
Azt gondolom tégy egy próbát vele, én a Portréfotósoknál csináltattam a képeimet (www.portrefotosok.hu/tinderfotozas), vagy ha a link nem jó akkor google-be írd be hogy: tinder fotózás, és az elsők között fogja kiadni.
Nem nagyon szoktam reklámozni ilyeneket, de őket tényleg meleg szívvel tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!