Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tinder fotózás?

Tinder fotózás?

Figyelt kérdés
Regisztráltam a tinderre, de az az igazság, hogy nem igazán tudtam jó képeket felrakni magamról, mert kb soha nem készül kép rólam (nem szeretem ha fotóznak). Láttam több helyen, hogy vállalnak fotózást társkeresőkre. Van valakinek tapasztalata ilyennel, esetleg tud is valakit ajánlani? Mert 25000-t csak úgy valami dilettánsnak 3 túlretusált képért nem igazán fizetnék.

2020. aug. 23. 16:26
1 2
 1/11 anonim válasza:
hát szerintem próbáld magadat lefotózni, ne fényképészt keressél
2020. aug. 23. 16:34
 2/11 anonim válasza:
Kérj meg ismerőst.
2020. aug. 23. 16:46
 3/11 anonim válasza:
Ha csaj vagy segítek :D
2020. aug. 23. 17:04
 4/11 anonim válasza:
Csak van egy ismerősödnek egy jó fényképezőgépe vagy a mai csúcstelókkal is fasza képeket lehet készíteni!
2020. aug. 23. 18:23
 5/11 A kérdező kommentje:
#3as akkor 4kor legyél a szökőkútnál
2020. aug. 23. 18:23
 6/11 anonim válasza:
5# komolyan mondtam xd miért ne, de férfit nemfogok fotózgatni. Legalább meg lenne az első tinder randid, igaz 4 éve tiltottak, mert kiírtam, hogy "ja nem akarok szexet - igen én is csak azért nézek phubot hogy meglássam sikerült e megszerelni a vízvezetékeket" :D jó bʉzik hogy ezért tiltottak xd
2020. aug. 23. 18:28
 7/11 Gymnospermatophyta válasza:
Szerintem ilyenért ne fizess. Sőt, szerintem magadnak jobbat tudnál csinálni. Ha van egy jó előlapi kamera a telefonodon pl... :) Sokat segíthet, hogy látod, hogy mit fényképezel. Ha nincs jobb telefonod... talán meglehetne kérni egy jó barátnődet is (ha lány vagy).
2020. aug. 23. 18:42
 8/11 anonim válasza:

A szó, amit keresel: TFCD! Ez azt jelenti, hogy egy kezdő fotósnak modellekre van szüksége referenciához, de nem akar profi modellnek fizetni, ezért te modellt állsz neki, ő meg ingyen odaadja a képeket. Ő gyakorol, neked meg lesznek képeid - más szóval. Közösségi oldalakon vannak TFCD csoportok.

Mobiltelefonokon található objektívnek portrénál, azaz közeli arcképeknél nagy a torzítása, kevés embernek "áll jól". Sokkal jobb egy tükörreflexes fényképezőgép egy nagy fényerejű objektívvel.

2020. aug. 23. 20:54
 9/11 anonim válasza:

A legtöbbet azok a fotók érnek, amin látszik az arcot, maga a tested és látszik hogy normális szociális életed van.

Szóval külön fotózásra elmenni ahol mindenképpen beállítótt hatása lesz a képeknek és látszik, hogy egy napon csinálták, mert ugyan olyan hajad benne nem sok értelme van.

Inkább visszataszító...

2020. aug. 23. 22:30
 10/11 anonim válasza:

Fotóssal hülyeség, mű az egész felejtsd el.

Selfizd magad valami jó háttér legyen(tájkép, graffiti, buli).

Meg ahol éppen csinálsz valamit.Amúgy az otthonülős emberek szoktak ezzel bajban lenni, akinek van szociális élete, bulizik, utazik ott alap hogy vannak jó fotók.

Mint nálam például.

2020. aug. 27. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!