Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szeretnél ismerkedni?

Szeretnél ismerkedni?

Figyelt kérdés

Feltételezem igen, ha ebben a kategóriában ezt a kérdést olvasod.

Az ideális partner megtalálása nem könnyű, szerintem kicsit könnyítsük meg egymás dolgát!:)

Írd le hozzászólásba, hogy:

1.Hány éves vagy?

2.Fiú vagy lány vagy?

4.Mi az ami érdekel, mivel szoktál szabadidődben foglalkozni, milyen céljaid vannak a jövőre nézve, hogy jellemeznéd magadat, belső értékeidet?

3.Merre laksz? (Elég, ha a megyét leírod.)

5.Hogy tudlak külsőleg elképzelni? (Magasság, testsúly vagy testalkat, hajszín, szemszín, stb..)

Stb..

Nem muszáj mindenre válaszolnod, ha már az első háromra leírod a választ hozzászólásba, annak is nagyon örülök!:)

Ez a kérdés mindenkinek szól, remélem sok hozzászólás lesz.

Szóval, hogyha ezek alapján találtok számotokra ideális partnert, sok sikert!;)

2020. aug. 13. 21:17
1 2
 11/20 anonim válasza:

Na jó, ha már a lehetőség adott és magamtól nem mertem.

Dél alföldön élek, 56 éves vagyok és nő. Szabadidőmben ami kitölti a nap minden percét szívesen olvasok, imádok rajzolni. Zenei ízlésem eklektikus ami jellemző a filmek választásánál is. Szeretek új információk birtokába jutni mivel rendkívül kíváncsi természetű vagyok. Ugyanakkor nem érdekel ki mit csinál mond mivel foglalkozik, nem rám tartozik. Bármilyen kérdésre őszintén válaszolok tudásom korlátain belül, legyen az járólap lerakása de értekezhetünk akár Dosztojevszkijről is.

Életcélomnak tartom hogy minél több emberkének elmondhassam merjen önmaga lenni hisz nem a cél az elsődleges hanem az oda vezető út.

Ezzel a litániával nem célom társam megtalálása egyszerűen csak ismerkedés a szándékom. Beszélgető partneremmel szeretném ha telefonon v. más hang alapú híváson keresztül vitázhatnánk folytathatnánk eszmecserét.

2020. aug. 13. 23:01
 12/20 anonim válasza:

17 éves lány vagyok, de nemsoká töltöm már a 18at

Néha írok verseket mikor nem vagyok a toppon, szeretek segíteni és meghallgatni másokat, biciklizni is szeretek nagyon, meg pólókat batikolni

Még nincsenek kiélezett céljaim

Nagyon alacsony vagyok sajnos, 155cm, kék szemem van, szőkésbarna hajam és átlagos testalkatom

Pest megyében lakok, Kecskemét fele

2020. aug. 13. 23:37
 13/20 anonim válasza:
Kedves kérdező! Köszönöm hogy kiírtad kérdésed. 😀🤗
2020. aug. 13. 23:49
 14/20 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, lesz-e ebből is valami, mert általában csak kiírja az ember a választ, és ennyi: vége is mindennek...
2020. aug. 14. 03:34
 15/20 anonim válasza:

36F

Gyms megye

2020. aug. 14. 08:13
 16/20 anonim válasza:

Belül 18-20, majdhogynem gyerekes viselkedésű, személyi alapján 4x férfi. Van családom, inkább csak ismerkedni, csacsogni szeretnék, megismerni más, valóban fiatal véleményét.

Szeretek hülyéskedni, de tudok komoly is lenni, csak nem szeretek. Van kutyám is, de inkább macskás vagyok. Ha olyan a helyzet, akkor 1-2 sör belefér, de inkább józan maradok. Cigi kizárt.

Általában kocka dolgokkal foglalkozok elég makacsul.

Filmek közül az akció, meg a vígjáték ami bejön, könyvekből szinte csak a scifi. Most, hogy leirtam, eszembejutott, hogy pár éve nem olvastam, pedig korábban rengeteget.

2020. aug. 14. 08:33
 17/20 anonim válasza:
Barna 40-es nő,gy-m-s.
2020. aug. 14. 08:57
 18/20 anonim válasza:
16-18 találjátok egymásra! :)
2020. aug. 14. 09:19
 19/20 anonim válasza:

20 éves.

Férfi vagyok.

Fejér megyében élek.

Kb. 175 cm magas, 70 kg vagyok; egyenes, rövid, világosbarna hajam; kékeszöld színű szemem van.

Szeretek sorozatokat nézni, hobbim a sakk, valamint néha rajzolok.

Nőkkel ismerkednék.

2020. aug. 14. 09:40
 20/20 anonim válasza:
Szegedi, 16- 18 éves fiúk írhatnak nyugodtan (16 éves lány)
2020. aug. 14. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!