Szeretnél ismerkedni?
Feltételezem igen, ha ebben a kategóriában ezt a kérdést olvasod.
Az ideális partner megtalálása nem könnyű, szerintem kicsit könnyítsük meg egymás dolgát!:)
Írd le hozzászólásba, hogy:
1.Hány éves vagy?
2.Fiú vagy lány vagy?
4.Mi az ami érdekel, mivel szoktál szabadidődben foglalkozni, milyen céljaid vannak a jövőre nézve, hogy jellemeznéd magadat, belső értékeidet?
3.Merre laksz? (Elég, ha a megyét leírod.)
5.Hogy tudlak külsőleg elképzelni? (Magasság, testsúly vagy testalkat, hajszín, szemszín, stb..)
Stb..
Nem muszáj mindenre válaszolnod, ha már az első háromra leírod a választ hozzászólásba, annak is nagyon örülök!:)
Ez a kérdés mindenkinek szól, remélem sok hozzászólás lesz.
Szóval, hogyha ezek alapján találtok számotokra ideális partnert, sok sikert!;)
Szia!
Én egy 18 éves fiú vagyok.
Lányok iránt érdeklődöm.
Én nem magyarországon, hanem kárpátalján élek.
Nagyon érdekel az informatika, és különböző kütyük működése.
A későbbiekben mindenképp az informatika felé szeretnék elindulni :)
Szabadidőmben sorozatot nézek, vagy zenét hallgatok, ha úgy van, akkor a barátaimmal vagyok.
173 Cm magas vagyok, és fogalmam sincs, hány Kg :D (Olyan 70-75 között valahol).
Amiket kerdeztel, neked is le kéne írni.
Fiú vagy lány vagy?
Megye?
Kor?
Héé Te, akit még nem sikerült meggyőznöm a hozzászólás megírására(vagy csak utánam érdeklődsz), de azért olvasgatod a hozzászólásokat!
Ez most nem rólam szól! Ez rólad szól!
Hiszek benne, hogy sok olyan ember van itt, akik kölcsönösen ideálisak egymás számára, csak hozzád hasonlóan lusták megadni a lehetőséget arra, hogy mások kapcsolatba lépjenek vele.
Elegendő mindössze kiírnod, hogy hány éves vagy, milyen nemű és melyik megyébe laksz! Ez kb. 5 másodpercet vesz igénybe és már megadtad a lehetőséget arra, hogy a számodra ideális partner rád írjon! Ilyen minimális energiabefektetéssel kapcsolatba lépni életed szerelmével? Lehetséges! Ez kihagyhatatlan lehetőség számodra, ne hagyd ki!
22 éves heteroszexuális srác vagyok.
Szabadidőben szívesen foglalkozom famunkákkal, vagy épp a tech világában búvárkodom (machine learning, OSINT, cybersecurity). Igyekszem időt szakítani az edzésre is, sajnos ha nagyon belelendülök mindig csak edzenék ami azért elég kontraproduktív.
Színházból a musical, zenéből az alter, indie, rock/metal. Filmekből és sorozatokból dráma, thriller, de végülis mindenevő vagyok.
Egyetem miatt kétlaki életet élek Tolna és Baranya megyében, de az időm nagyobbik részét az utóbbiban töltöm.
A jövőben valahol a jog és az IT határán szeretnék elhelyezkedni, de ha csak szimpla polgári jogi ügyvéd vagy jogtanácsos leszek azt sem bánom, ha emellett marad időm a családra és a hobbikra.
176 cm
83 kg (18% testzsír) --> ez most kb a kicsit dagadt kategória, később azért szeretnék jobban kinézni.
Barna szem, barna göndör haj.
Ez a fajta célzott ismerkedés szerintem nagyon erőltetett ugyan, de az első értelmes ötlet ebben a kategóriában!
Én hanghívásban szeretnék beszélgetni egy intelligens, intellektuális, türelmes, hosszas filozofálásokra alkalmas nővel.
Előnyös, ha Magyarországon belül élsz, de az sem baj, ha nem, mivel ez a beszélgetést semmilyen módon nem befolyásolja.
Az életkor nem lényeges, amennyiben egy szinten vagyunk és képes vagy kezelni egy komoly, de nagyon érzékeny embert.
A 30 körüliekkel szoktam jól kijönni, de próbálkozni ér :) sikerülni fog! Gyerünk!
Felső határ nincs. Valószínűleg bárkivel elbírok, főleg erről az oldalról, de nagyon örülnék, ha valaki kihívást jelentene.
Utóirat: Senkinek sem fogok üzenetet írni, mert nem szeretném magam összeömleszteni azzal a tíz a huszonharmadikon mennyiségű nyomulós tolakodó férfival, akik boldog-boldogtalanra ráírnak.
Megvárom, hogy valaki kiválasszon magának.
25/F
1. 25 éves vagyok
2. Férfi vagyok 👦
3. Foci, kondi, futas, zene, divat, nyelvek, utazas, tanulas 🏋️♂️⚽️🏃♂️🎶👨🎓
4. Pest megyében lakom
5. 186 cm, 85 kg 💪🏻
27 éves (heteroszexuális) fiú vagyok.
Nagyon szeretem a természetet, illetve az ó-, és középkori (európai) történelmet. Szabadidőmben leginkább (metál, folk, kelta, viking, szimfonikus, történelmi témájú) zenét hallgatok, viszont legszívesebben sokat kirándulnék a hegyekben, de sajnos ritkán tehetem. Másrészt pedig időnként sorozatokat is nézek, mint például: Vikingek, Trónok harca. Hobbi szinten madármegfigyeléssel is foglalkoztam/foglalkozom. A spirituális témakörök is érdekelnek.
Céljaim között szerepel, hogy lediplomázzak, és természetvédelmi szakemberként dolgozzak tovább egy hazai nemzeti parkban. Ugyanakkor, a régész/történész hivatást is vonzónak találom.
Békés megye
182-3 cm körüli a magasságom, a testsúlyom viszont nagyon sok, mert az utóbbi kb. másfél évben sokat híztam lelki/pszichés problémák és falánkság miatt. 120 kilós voltam a legutóbbi méréskor (2012-ben pedig csak 76-78, később 90-100 között, és így tovább).
Barna szem, barna, hosszabb haj (gyakran növesztem váll alá is) + némi szakáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!