Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szeretnél ismerkedni?

Szeretnél ismerkedni?

Figyelt kérdés

Feltételezem igen, ha ebben a kategóriában ezt a kérdést olvasod.

Az ideális partner megtalálása nem könnyű, szerintem kicsit könnyítsük meg egymás dolgát!:)

Írd le hozzászólásba, hogy:

1.Hány éves vagy?

2.Fiú vagy lány vagy?

4.Mi az ami érdekel, mivel szoktál szabadidődben foglalkozni, milyen céljaid vannak a jövőre nézve, hogy jellemeznéd magadat, belső értékeidet?

3.Merre laksz? (Elég, ha a megyét leírod.)

5.Hogy tudlak külsőleg elképzelni? (Magasság, testsúly vagy testalkat, hajszín, szemszín, stb..)

Stb..

Nem muszáj mindenre válaszolnod, ha már az első háromra leírod a választ hozzászólásba, annak is nagyon örülök!:)

Ez a kérdés mindenkinek szól, remélem sok hozzászólás lesz.

Szóval, hogyha ezek alapján találtok számotokra ideális partnert, sok sikert!;)

2020. aug. 13. 21:17
1 2
 1/20 anonim válasza:
Én is pont ezeket akartam kérdezni tőled.
2020. aug. 13. 21:22
 2/20 anonim válasza:

Szia!

Én egy 18 éves fiú vagyok.

Lányok iránt érdeklődöm.

Én nem magyarországon, hanem kárpátalján élek.

Nagyon érdekel az informatika, és különböző kütyük működése.

A későbbiekben mindenképp az informatika felé szeretnék elindulni :)

Szabadidőmben sorozatot nézek, vagy zenét hallgatok, ha úgy van, akkor a barátaimmal vagyok.

173 Cm magas vagyok, és fogalmam sincs, hány Kg :D (Olyan 70-75 között valahol).

2020. aug. 13. 21:26
 3/20 anonim válasza:

Amiket kerdeztel, neked is le kéne írni.

Fiú vagy lány vagy?

Megye?

Kor?

2020. aug. 13. 21:31
 4/20 A kérdező kommentje:

Héé Te, akit még nem sikerült meggyőznöm a hozzászólás megírására(vagy csak utánam érdeklődsz), de azért olvasgatod a hozzászólásokat!

Ez most nem rólam szól! Ez rólad szól!

Hiszek benne, hogy sok olyan ember van itt, akik kölcsönösen ideálisak egymás számára, csak hozzád hasonlóan lusták megadni a lehetőséget arra, hogy mások kapcsolatba lépjenek vele.

Elegendő mindössze kiírnod, hogy hány éves vagy, milyen nemű és melyik megyébe laksz! Ez kb. 5 másodpercet vesz igénybe és már megadtad a lehetőséget arra, hogy a számodra ideális partner rád írjon! Ilyen minimális energiabefektetéssel kapcsolatba lépni életed szerelmével? Lehetséges! Ez kihagyhatatlan lehetőség számodra, ne hagyd ki!

2020. aug. 13. 21:40
 5/20 anonim válasza:

22 éves heteroszexuális srác vagyok.

Szabadidőben szívesen foglalkozom famunkákkal, vagy épp a tech világában búvárkodom (machine learning, OSINT, cybersecurity). Igyekszem időt szakítani az edzésre is, sajnos ha nagyon belelendülök mindig csak edzenék ami azért elég kontraproduktív.

Színházból a musical, zenéből az alter, indie, rock/metal. Filmekből és sorozatokból dráma, thriller, de végülis mindenevő vagyok.

Egyetem miatt kétlaki életet élek Tolna és Baranya megyében, de az időm nagyobbik részét az utóbbiban töltöm.

A jövőben valahol a jog és az IT határán szeretnék elhelyezkedni, de ha csak szimpla polgári jogi ügyvéd vagy jogtanácsos leszek azt sem bánom, ha emellett marad időm a családra és a hobbikra.

176 cm

83 kg (18% testzsír) --> ez most kb a kicsit dagadt kategória, később azért szeretnék jobban kinézni.

Barna szem, barna göndör haj.

2020. aug. 13. 21:58
 6/20 anonim válasza:

Ez a fajta célzott ismerkedés szerintem nagyon erőltetett ugyan, de az első értelmes ötlet ebben a kategóriában!

Én hanghívásban szeretnék beszélgetni egy intelligens, intellektuális, türelmes, hosszas filozofálásokra alkalmas nővel.

Előnyös, ha Magyarországon belül élsz, de az sem baj, ha nem, mivel ez a beszélgetést semmilyen módon nem befolyásolja.

Az életkor nem lényeges, amennyiben egy szinten vagyunk és képes vagy kezelni egy komoly, de nagyon érzékeny embert.

A 30 körüliekkel szoktam jól kijönni, de próbálkozni ér :) sikerülni fog! Gyerünk!

Felső határ nincs. Valószínűleg bárkivel elbírok, főleg erről az oldalról, de nagyon örülnék, ha valaki kihívást jelentene.

Utóirat: Senkinek sem fogok üzenetet írni, mert nem szeretném magam összeömleszteni azzal a tíz a huszonharmadikon mennyiségű nyomulós tolakodó férfival, akik boldog-boldogtalanra ráírnak.

Megvárom, hogy valaki kiválasszon magának.

25/F

2020. aug. 13. 22:05
 7/20 anonim válasza:
38 éves férfi vagyok. Introvertált személyiség vagyok. Szabadidőmben netezek, olvasok, képzésre járok, kerékpározom. Van egy végzettségem, a jövőben azt szeretném végre kamatoztatni, de e mellett dolgozom. Fővárosi vagyok. A külsőt az fogja megtudni, akinek a fenti tulajdonságok valamiért megfogták…
2020. aug. 13. 22:13
 8/20 anonim válasza:

1. 25 éves vagyok

2. Férfi vagyok 👦

3. Foci, kondi, futas, zene, divat, nyelvek, utazas, tanulas 🏋️‍♂️⚽️🏃‍♂️🎶👨‍🎓

4. Pest megyében lakom

5. 186 cm, 85 kg 💪🏻

2020. aug. 13. 22:30
 9/20 anonim válasza:

27 éves (heteroszexuális) fiú vagyok.

Nagyon szeretem a természetet, illetve az ó-, és középkori (európai) történelmet. Szabadidőmben leginkább (metál, folk, kelta, viking, szimfonikus, történelmi témájú) zenét hallgatok, viszont legszívesebben sokat kirándulnék a hegyekben, de sajnos ritkán tehetem. Másrészt pedig időnként sorozatokat is nézek, mint például: Vikingek, Trónok harca. Hobbi szinten madármegfigyeléssel is foglalkoztam/foglalkozom. A spirituális témakörök is érdekelnek.

Céljaim között szerepel, hogy lediplomázzak, és természetvédelmi szakemberként dolgozzak tovább egy hazai nemzeti parkban. Ugyanakkor, a régész/történész hivatást is vonzónak találom.

Békés megye

182-3 cm körüli a magasságom, a testsúlyom viszont nagyon sok, mert az utóbbi kb. másfél évben sokat híztam lelki/pszichés problémák és falánkság miatt. 120 kilós voltam a legutóbbi méréskor (2012-ben pedig csak 76-78, később 90-100 között, és így tovább).

Barna szem, barna, hosszabb haj (gyakran növesztem váll alá is) + némi szakáll.

2020. aug. 13. 22:34
 10/20 anonim válasza:
30 F Vas megye
2020. aug. 13. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!