Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van olyan nő aki ismerkedne...

Van olyan nő aki ismerkedne velem? Keres valaki egy férfit társkeresés céljából? Szeretne megismerni?

Figyelt kérdés

Egy Fejér megyében élő, 20 éves fiatal férfi vagyok. Szeretnék (Fejér megyében élő) nőkkel ismerkedni akár alkalmi kapcsolat, de inkább komoly kapcsolat céljából. A korosztályban 18 év felett bárkivel ismerkedek (lehet fiatal, középkorú, idős nő). Ha valakit érdekel írjon, privátban és beszélgethetünk.

Megkérem azokat akik nem ismerkedés célja miatt írnak hozzászólást nekem azok NE írjanak ide! Nem érdekel az, hogy mi a véleményük a társkeresési szövegemről.

Valamint kérek szépen kor és nemet is, azoktól nőktől akik komoly szándékkal érdeklődnek.

Akik a nők akik komoly szándékkal érdeklődnek és írnak választ, azoknak megköszönöm.

2020. aug. 13. 08:32
 1/2 anonim válasza:

Alkalmi de inkább komoly... 😆

Bíztató...

2020. aug. 13. 11:40
 2/2 anonim válasza:

Ha nem sikerül ismerkedned akkor próbáld meg ezeken az oldalakon:

Társkereső férfiak - Randivonal

www.randivonal.hu › tarskereso › tarskereso-ferfiak

Azt mondják aki nem keres, nem is talál és aki nem kockáztat, nem is nyer. ... 20 éves férfi vagyok és társra vágyom. ... Fiatalabb, 30 év alatti társkeresők >

nagypalt7, 20 éves gádorosi társkereső férfi ❤️ CUPYDO.hu

cupydo.hu › nagypalt7-20-eves-ferfi-61621-adatlap

Ideális társ: 170cm körül,nállam picit idősebb párt keresek. Ideális első randi: Kiülnék a tópartra a szerelmemmel és ott meg vacsoráznék vele <3. Kedvenc ...

Levelezőtárs kerestetik! zóna · Moly

moly.hu › zonak › levelezotars-kerestetik

5 napja - Angolul levelező társat keresek, akár postai úton, akár emailban. Középszint ... Csányi Lórándnak hívnak 28 éves gyengén látó Miskolci és gyógynövény kertész fiú vagyok ... Budapesti lány vagyok, 20-as éveim végén.

2 alkalommal látogatta már meg ezt az oldalt. Utolsó látogatás ideje: 2020.07.16.

2020. aug. 15. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!