Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Fiúk ismerkedni? (infó lent)

Fiúk ismerkedni? (infó lent)

Figyelt kérdés
Fiúk van kedvetek ismerkedni? Írjatok privátban

2020. aug. 10. 08:11
 1/7 anonim válasza:
Nem kell válaszolni...
2020. aug. 10. 08:21
 2/7 anonim válasza:

Szia!

Csak egy jó tanács (amennyiben valós a kérdés). :D

Nem árt kiírni minimum a korodat és hogy kb. kit/mit keresel.

Szerintem ha 20 éves vagy, akkor nem 40-esek válaszaira vágysz és fordítva sem. Én is ismerkednék és párt keresek, de ez alapján mondjuk nem keltenéd fel az érdeklődésem.

33F

2020. aug. 10. 08:23
 3/7 anonim válasza:

Szia!

Én is szeretnék ismerkedni lányokkal.

De sajnos az általad leírt információ nagyon kevés.

Nem derül ki belőle sem az életkorod, sem a minimális, sem pedig a maximális korhatár, sem pedig az, hogy miket szeretsz csinálni (Mondjuk szabadidődben), a lakhelyedről meg még nem is beszéltem.

2020. aug. 10. 08:38
 4/7 anonim válasza:
Nem!
2020. aug. 10. 10:28
 5/7 anonim válasza:

"Én is ismerkednék és párt keresek, de ez alapján mondjuk nem keltenéd fel az érdeklődésem."

Ilyen szar dumát... Ember! Inkább maradj egyedül!

2020. aug. 10. 14:28
 6/7 anonim válasza:

Nem tehetek róla, hogy vannak igényeim és elképzeléseim. :D

Attól hogy egy nő kiírja, hogy ismerkedne, még nem fog egyből érdekelni. Lehet csak 20 éves és máris tárgytalan vagy az ország másik végéből és akkor szintén.

Én úgy gondolom, hogy ha valaki komolyan gondolja, akkor elárul magáról legalább annyit, ami alapján a másik fél le tudja szűrni, hogy egyáltalán érdemes-e belekezdeni egy beszélgetésbe.

2020. aug. 10. 14:42
 7/7 anonim válasza:
"Infó lent"...és ehhez képest semmi infó nincs lent, csak megismételted a kérdést.
2020. aug. 11. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!