Egy jóképű pasinak bárhol, bármikor van esélye ismerkedni lányokkal? (Bővebb magyarázat lent, hogy mire gondoltam)
Nem a klasszikus helyzetekre gondoltam (szórakozóhely, munkahely stb.), hanem pl. az utcán odamegy hozzá és beszélgetést kezdeményez vele, vagy egy buszon, villamoson. Ami nem tipikusan ismerkedési helyzet. Merthogy óvatosságból random helyzetekben nem szívesen ismerkedünk, beszélgetünk, nem jövünk össze senkivel.
És most mindegy az, hogy a pasi pénzes-e vagy sem, fogadásból szólítja meg a csajt vagy sem, hogy lesz-e folytatása a történetnek, az nem érdekes. Az alapkérdés tehát: ha jóképű a pasi, akkor az akár tök ismeretlenül is elérheti a kívánt hatást, hogy egyáltalán kommunikáljanak vele?
Ja, még mielőtt valaki erre gondolna, nem én vagyok az érintett fickó, csak érdekel maga a helyzet, ki hogy reagálja le.
Én nem szeretem, ha leszólítanak, függetlenül a kinézettől.
A pénzes megjegyzéshez annyit fűznék hozzá, hogy ha szerinted minden nő egy csóró repedtsarkú, aki pár forintra vár valami herétől, akkor próbálj meg igényesebb körökben mozogni. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!