Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Járnátok olyannal, akinek...

Járnátok olyannal, akinek csak 8 általánosa van, de egyébként szörnyen intelligens ember?

Figyelt kérdés

A kettő nem zárja ki egymást, sokan nem azért hagyják ott a gimis/középsulit, mert buták lennének, hanem mert lelkileg nem bírják (sulis zaklatások, kiközösítés, ilyesmi)

Mielőtt azt mondanátok, nagyképű vagyok, nem rólam van szó.

Írjatok nemet és kort is :)

2020. aug. 7. 19:20
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:

Akik itt annyira istenítitek az érettségit! Hiány van szakmunkásokból! Miért is? Mert már a kutya sem akar lenézett, alulfizetett szakmunkás lenni. A sznobizmus terjed, mint a pestis és inkább letesznek egy felesleges érettségit, csak nehogy melósok legyenek. A fene nagy értelmiség meg hagyta, hogy egy lebuj legyen az országból. A jó szakik már rég külföldre menekültek. Itthon meg maradt a szerencsétlenebbje.

A szakmunkás is kb ugyanazt megtanulja, mint a gimis, csak még gyakorlati tudást is szerez mellette. Bár amilyen szintű itt az oktatás, tök mindegy, melyiknek hány végzettsége van, így is, úgy is sík hülye.

2020. aug. 8. 22:05
 32/32 anonim válasza:

Hacsak valaki nem született tehetség, akkor 8 általánossal (nem megy Okjre, szakképzésre stb. Tehát tényleg csak az általános iskolát végezte el) nezehen lehet becsületes munkával jól megélni. Én szakmunkás családból jöttem, azt gondolom, hogy főleg a mai világban szükség van valami speciálisabb végzettségre, mint a 8 általános (érettségi ugyan ez önmagában).

Összegezve tehát nem járnék ilyen emberrel.

2020. aug. 10. 00:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!