80-82 koruli iqval intelligencia hányadossal mire képes egy hús/vér ember!?
Kedves kérdező!
Atól is füg hány éves mert minél fiatalabb vagy ánál jobban lehet téged fejleszteni.
Ne hallgas másokra csináld azt amit a szíved diktál tényleg komolyan mondom.
Sok kitartásal bármi lehet belőled nem kell foglalkozni senkivek,és meg ilyedni se semitől.
Sokal több idő lesz elérni a céljaidat ,de nem lehetetlen csak sose ad fel akárki is akármit mond..
Az emberek szeretnek beszologatni ,lekezelő lenni,mert önbizalom hiányosak.
Tervezd meg mi akarsz lenni és azt érd el ,lehetsz mérnök is akár nyugotan ne hallgas senkire.
Nekem gyereként volt egy születési rendeleneségem ott anyunak azt mondták mondjon le a lányárol mert írni olvasni se fog megtanulni,komoly mozgás kordinációs baja lesz ,és szarjanak le ....
Igazábol senki se foglakozot velem ,de engem nagyon zavarz az álapotom sokat sírtam miatta ,de mondom megcsinálom ,megtanultam írni ,olvasni,sok sok év volt ,de bizonyos olyan mozgásokat is meg tudtam tanulni amikről sose hídtem volna.
Egyre jobb tanuló lettem,végere gimnáziumom négyes lett és egyetemre mentem.
Ezek a dolgok nem nagy dolgok egy átlagos embernél,de egy olyanál akinek azt írták a papírjára hogy analfabéta lesz egész életébe annak nagy dolognak számit.
Kedvesem azt hiszem,hogy az én IQum a nyolcvanat se érte el ,de nem adtam fel és nem is kell soha.
Akkor azt mondták a nyolc osztályt nem fogom kijárni most meg talán az egyetemet is elvégzem.
Ne foglalkoz semivel csak élj a mának a terveidnek és a vágyidnak és találd ki mit akársz és csináld meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!