Miért vagyok még szingli?
Figyelt kérdés
Alapból helyesnek tartom magam, romantikus vagyok, állítólag vicces, jó arc is vagyok, kedves vagyok meg minden egyéb, megvan a magabiztosságom de jóformán 16 éve szingli vagyok és unom. Eljárok bulizni és szociális életet élek...2020. júl. 29. 00:20
11/13 anonim válasza:
Azért,mert nincs igazi barátod.Kettesben sokkal könnyebb az ismerkedés.:)
2020. júl. 29. 15:59
12/13 anonim válasza:
Azt nem írtad le, hogy hosszabb/hosszú távú kapcsolatot keresel, vagy esetleg csak egy vagy pár estés kalandot. Az előbbi esetben nem a bulihelyeken fogsz ilyen lányt találni. Biztosan van hobbid, keress annak megfelelő csoportot facebookon, ahol szerveznek összejöveteleket is, ott szerintem nagyobb eséllyel találsz lányt, mert a hasonló érdeklődési kör legalább megvan. Plusz merj ráírni csajokra facen, vagy merj odamenni hozzájuk személyesen. Persze lesz sok aki elkerget, de lesz olyan is aki nem. Az előzőek lesznek többségben, de az uttóbiakért megéri!
2020. júl. 29. 16:07
13/13 anonim válasza:
"És próbálkozol is a lányoknál, vagy várod, hogy a sült galamb berepüljön a szádba?"
Ki tudja, lehet, hogy azért szingli, mert egész eddig mást várt a szájába. ;) Komolyra fordítva: kérdező, lehet, hogy túl komolyan veszed az egészet. Egy biz. koron túl már csak a falusi élet lehet akadály, mert a jelentős fokú pénztelenség. Más nem.
Nem vedd annyira komolyan, de ne is játszadozz, mert igenis kell a felelősségtudat. Tehát a kettő között van a megoldás. Ne éld bele magad ebbe, hanem csak ismerkedj. Ott kezdődik, hogy oda tudsz-e menni egy lányhoz anélkül, hogy különösebb elvárásod volna. Több ismerkedésből fog kijönni egy, akivel hasonló a hullámhossz.
2020. aug. 10. 01:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!