Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ellaposodott párkapcsolatban...

Ellaposodott párkapcsolatban élő lányoknak kínálok egy izgalmas megcsalást, ki van benne?

Figyelt kérdés

Féltékennyé szeretnéd tenni a mostani párod, amivel talán újra felébresztheted az alvó kobrát? Vagy csak egy pasit keresel, akit ki lehet használni? Esetleg nem kellesz senkinek, ezért reménytelenül itt belemész mindenbe? Megtaláltad az embered.

Egész jó színésznek tartanak, és a jó szívemből adódóan most felajánlom a segítségem az idetévedő tiniknek, anyáknak, mamáknak.

Ha szeretnéd belevonni a családodat, előttük is szívesen eljátszom, hogy együtt vagyunk, ha megszeretem az anyóst, lehet családban is maradok. Viccelek, viccelek, én nem rombolom a kapcsolatokat, éppen ellenkezőleg.

Ha engem választasz, a fiúd egy izmos, macsó, kedves, intelligens emberre lesz féltékeny, aki nem fél szembeszállni sem vele. Ha úgy van akár alakulhat több is, de ehhez meg kell felelned pár követelménynek. Nyílván ne legyél csúnya, sőt inkább szép. A pasid azért egy kétajtós szekrénybe férjen bele, nem akarom megöletni magam. Legyél kedves, szerethető, aki ha úgy van megmasszíroz, ha olyan kedvem van akkor pedig az egyéb vágyaimat is teljesíti. Szeress sportolni, kirándulni meg ilyen szépségek. Magyarul legyél olyan mint én (a masszírozós részt leszámítva).

Előre is szívesen.

2020. júl. 28. 22:21
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

17: holnap megyek felvenni a hitelt hozzá, az itteni marketing nem elég.

19: valaki elmondhatná ki az a Zoli amúgy.

20: elsőre is felfogta mindenki, hogy egy szingli szerencsétlen vagy, aki minden nap ezt a kategóriát böngészi.

2020. júl. 28. 23:45
 22/34 anonim válasza:
Hékás, hát még a szerelmi levelemre se válaszoltál, de már írod itt ki az új kérdéseid, pfff. Mindegy, legalább már tudom hogy Zoli vagy.
2020. júl. 28. 23:47
 23/34 A kérdező kommentje:
Nem értem miről beszél itt mindenki, de félő, hogy kevesebb a bevétel miattatok.
2020. júl. 28. 23:52
 24/34 anonim válasza:

akkor te mi vagy ilyen kérdéssel? :D

2020. júl. 28. 23:55
 25/34 anonim válasza:
Zoli nem unod már magadat? :D
2020. júl. 28. 23:57
 26/34 anonim válasza:

Detto, az én levélkémre se írt vissza semmit az Úr..

Probalom feldolgozni

2020. júl. 28. 23:57
 27/34 A kérdező kommentje:

24: sokan szuperhősként emlegetnek, mások szerelem doktorként, lehet válogatni.

25: legyen szíves valaki leírni, hogy ki az a Zoli, mert megöl a kíváncsiság.

26: kizárt dolog, minden üzleti megkeresésre válaszolok.

2020. júl. 29. 00:03
 28/34 anonim válasza:
Figyelj Zoli tudnod kéne, hogy ki vagy. :DD
2020. júl. 29. 00:09
 29/34 A kérdező kommentje:
Már eléggé kivagyok ettől a Zolitól.
2020. júl. 29. 00:11
 30/34 anonim válasza:
El hiszem, hogy ki vagy magadtól. Már mi is tőled.
2020. júl. 29. 00:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!