Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ellaposodott párkapcsolatban...

Ellaposodott párkapcsolatban élő lányoknak kínálok egy izgalmas megcsalást, ki van benne?

Figyelt kérdés

Féltékennyé szeretnéd tenni a mostani párod, amivel talán újra felébresztheted az alvó kobrát? Vagy csak egy pasit keresel, akit ki lehet használni? Esetleg nem kellesz senkinek, ezért reménytelenül itt belemész mindenbe? Megtaláltad az embered.

Egész jó színésznek tartanak, és a jó szívemből adódóan most felajánlom a segítségem az idetévedő tiniknek, anyáknak, mamáknak.

Ha szeretnéd belevonni a családodat, előttük is szívesen eljátszom, hogy együtt vagyunk, ha megszeretem az anyóst, lehet családban is maradok. Viccelek, viccelek, én nem rombolom a kapcsolatokat, éppen ellenkezőleg.

Ha engem választasz, a fiúd egy izmos, macsó, kedves, intelligens emberre lesz féltékeny, aki nem fél szembeszállni sem vele. Ha úgy van akár alakulhat több is, de ehhez meg kell felelned pár követelménynek. Nyílván ne legyél csúnya, sőt inkább szép. A pasid azért egy kétajtós szekrénybe férjen bele, nem akarom megöletni magam. Legyél kedves, szerethető, aki ha úgy van megmasszíroz, ha olyan kedvem van akkor pedig az egyéb vágyaimat is teljesíti. Szeress sportolni, kirándulni meg ilyen szépségek. Magyarul legyél olyan mint én (a masszírozós részt leszámítva).

Előre is szívesen.

2020. júl. 28. 22:21
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:
Miből jöttünk rá? most árultad el magad hehe
2020. júl. 28. 23:07
 12/34 A kérdező kommentje:
Ha a Zolira jobban buknak a csajok, akkor nekem mindegy, csak tudni szeretném ki vagyok.
2020. júl. 28. 23:17
 13/34 anonim válasza:
Ez.... Szánalmas 😆
2020. júl. 28. 23:17
 14/34 anonim válasza:
Na nemár, hogy nincs elég puna a parton Zotya... nem hiszem el!
2020. júl. 28. 23:22
 15/34 A kérdező kommentje:
Most tényleg csak segíteni akar Zoli bátyjátok, hagyjatok dolgozni.
2020. júl. 28. 23:28
 16/34 anonim válasza:
jah hagyjátok dolgozni, tuti sok jelentkező van XDDDD
2020. júl. 28. 23:31
 17/34 anonim válasza:
Mastermind vagy báttya, csinálj ebből vállalkozást.
2020. júl. 28. 23:32
 18/34 anonim válasza:
Hülye gyerek napi esti baromsága. Amúgy unalmas ez a műsor amit minden nap letolsz itt.
2020. júl. 28. 23:34
 19/34 anonim válasza:
Ez tényleg a bolond Zoli! De gáz vagy baszki!:)
2020. júl. 28. 23:34
 20/34 anonim válasza:
Hülye gyerek napi esti baromsága. Amúgy unalmas ez a műsor amit minden nap letolsz itt.
2020. júl. 28. 23:35
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!