Hölgyek! Mernétek fogadni, hogy nem tudtok levenni a lábamról?
Elöljáróban érdemes tudni rólam pár dolgot. Egy remek ember vagyok, jóképű, jó humorral megáldott és nem nagy csoda révén nagyon sok, mondhatni az összes lány oda van értem.
Ennek következtében az önbizalmam és az igényeim is az egekben vannak, teljesen érthető módon. Ehhez fűződik a kérdésem. Fogadok bármelyik lánnyal, hogy nem tud levenni a lábamról.
Persze nem próbálkozhat bárki, nem úgy megy az. Elsősorban legyél minimum annyira szép, hogy a napra lehessen nézni, de rád ne. Ezután a legfontosabb az anyagi háttered, csak a nemes rétegből válogatok. Emellett legyél okos, de semmiképp se próbálj meg lekörözni, mert esélytelen. Forogjon a fakanál a kezedben mint a szélkakas. Mosással, takarítással nem kell törődnöd, meg van oldva (gondolom, mivel mondtam, hogy nemes legyél), de azért nagyon ne legyél lusta.
Ennyi szerintem igazán elvárható, főleg, hogy cserébe kapsz egy fantasztikus urat, aki életed végéig hűséges lesz, bármekkora a kísértés/kínálat. Emellett egy nagyon izgalmas élet vár rád mellettem.
Ha érdekelne a lehetetlen küldetés, és megpróbálnád becsalogatni a macit a málnásba, privátban tedd meg.
Hanyattvágódsz ha meglátsz,és tényleg a napot akarod nézni,nem engem.Na,érdekel?
Üdw:A yeti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!