25-30 körüli Hölgyek! Ismerkednétek, pontosabban járnátok olyan férfival, aki 2 nap alatt eltüntet egy 7 kg-os dinnyét?
Figyelt kérdés
Egy helyben meg tud enni egyedül egy 50 centis pizzát? 🤣
32f
2020. júl. 1. 23:17
1/18 anonim válasza:
Hát az baromi egészséges.Ha 10 évvel hamarabb akarsz kipurcanni hajrá..
2020. júl. 1. 23:23
2/18 anonim válasza:
:) 90kg vagyok 8%-os testzsírral. :) Csak tudod az vagy amit eszel. Lesz@rom h ki milyen egészségetelen addig amíg nem dicsekednek vele. Elég cringe-nek tartom.Érdekes az ázsiai országokban milyen sokáig élnek. Nem biztos h jó az a pizza a szervezetednek.:) Mint mondtam ha 10 évvel hamarabb akarsz meghalni csináld. Kit érdekel. Csak nem értem ezzel miért kell dicsekedni... Érthetetlen.
2020. júl. 1. 23:49
3/18 A kérdező kommentje:
Hallod, futok heti 2x, bringázok 4-5x, heti 100 km megvan belőle, sétálok, vega vagyok (vega pizza) és én vagyok egészségtelen? 🙂
2020. júl. 1. 23:51
4/18 anonim válasza:
Ja meg lehet engem agybajosnak hívni. Majd amikor rádtámad egy fél méteres kutya és elkell szaladni akkor is ezt gondolod majd? Ki is járt jobban? Én aki agybajos voltam, vagy te aki "NORMÁLIS"?? :))
2020. júl. 1. 23:51
5/18 anonim válasza:
Ezt így általánosságban írtam. Egyátalán nem veled van a bajom. Hanem az olyan típusú emberekkel akiket leírtam. Érthető?:)
2020. júl. 1. 23:52
6/18 A kérdező kommentje:
Nyugi van, szeretem a dinnyét. Pizzát havi 1x eszek. Vega vagyok, tudatosan étkezek.
2020. júl. 1. 23:55
7/18 anonim válasza:
Nő létemre meg tudok enni ennyit gond nélkül. Imádok enni, de nem vagyok elhizva, teljesen átlagos testalkatom van. Persze igyekszem azért egészségesen étkezni. De szerintem nem gáz, nyilván nem minden nap...
2020. júl. 2. 00:05
8/18 anonim válasza:
3-as: az vagy amit eszel. Ja, azért vagy te egy nagy nulla :D
2020. júl. 2. 00:19
9/18 anonim válasza:
Vega vagy? Na, akkor a járnék veled mondatomat visszavonom!
2020. júl. 2. 00:20
10/18 A kérdező kommentje:
Vega, de elfogadnám, ha te zabálod a húst. Csak ne akard rám erőltetni. Ez a különbség köztünk te fhasz.
2020. júl. 2. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!