Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2 nap után árokba hajtás után...

2 nap után árokba hajtás után lehet baja az autónak?

Figyelt kérdés

2 napja történt, hogy jöttem hazafele sötétben egy hosszú útról. Meg akartam állni pihenni (enni, inni) lehúzódtam az út szélére, ahol egy gazzal benőtt vízelvezetô árok volt. Többen voltunk, senki sem látta, és az autó jobb kerekei az árokban a gazban kötöttek ki. Puha talaj volt, saras. Önerőből a sár miatt nem tudott kijönni, plusz az alja is leért, ezért csak kapart. Szerencsére megálltak nekünk segíteni páran és kötéllel kihúztak, sikeresen haza is értünk. (Kb a baleset helyszínétől 50km-t mentünk)

3 napja történt. Nem érzek semmi rendelleneset az autón, viszont a fék furcsa nekem azóta. Mintha keményebb lenne beindítva is. “Megpuhul” indítás után, de annyira nem, mint eddig. Szinte csak minimálisan puhább, mint leállítva. Ennek lehet valami köze a balesethez? Fékolajszint rendben van.

2020. máj. 17. 21:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Jobb lesz ha megnézeted mert alól megnyomhatta a féket, fékcsövet valami ami keményebb mint sár .
2020. máj. 17. 22:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Bárminek lehet köze hozzá.

Alánéztél egyáltalán miután kihúzták?

Érdemes lenne aknára állni és átfutni egy hozzáértőnek a kocsi alját.

2020. máj. 17. 22:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Én laikusként alánéztem, de csak annyira, hogy folyik-e valami. Direkt betonra parkoltam, mikor hazaértünk, reggelre semmi nem volt az autó alatt. Holnap elviszem szervizbe megnézetni, az biztos.
2020. máj. 17. 22:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Még jól jártál, némelyik újabb autóban van dőlésérzékelő és bizonyos dőlésszög fölött letilt az elektronika. A kollegám beparkolt így egy kisebb árokba, utána el sem indult, végül márkaszervízben kellett számítógéppel programozni, hogy feloldják a tiltást.
2020. máj. 18. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!