Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hölgyek! Mernétek fogadni,...

Hölgyek! Mernétek fogadni, hogy nem tudtok levenni a lábamról?

Figyelt kérdés

Elöljáróban érdemes tudni rólam pár dolgot. Egy remek ember vagyok, jóképű, jó humorral megáldott és nem nagy csoda révén nagyon sok, mondhatni az összes lány oda van értem.

Ennek következtében az önbizalmam és az igényeim is az egekben vannak, teljesen érthető módon. Ehhez fűződik a kérdésem. Fogadok bármelyik lánnyal, hogy nem tud levenni a lábamról.

Persze nem próbálkozhat bárki, nem úgy megy az. Elsősorban legyél minimum annyira szép, hogy a napra lehessen nézni, de rád ne. Ezután a legfontosabb az anyagi háttered, csak a nemes rétegből válogatok. Emellett legyél okos, de semmiképp se próbálj meg lekörözni, mert esélytelen. Forogjon a fakanál a kezedben mint a szélkakas. Mosással, takarítással nem kell törődnöd, meg van oldva (gondolom, mivel mondtam, hogy nemes legyél), de azért nagyon ne legyél lusta.

Ennyi szerintem igazán elvárható, főleg, hogy cserébe kapsz egy fantasztikus urat, aki életed végéig hűséges lesz, bármekkora a kísértés/kínálat. Emellett egy nagyon izgalmas élet vár rád mellettem.

Ha érdekelne a lehetetlen küldetés, és megpróbálnád becsalogatni a macit a málnásba, privátban tedd meg.

2020. júl. 20. 21:46
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim válasza:
Privátban? Ugyan már, hadd szórakozzunk :DDD
2020. júl. 20. 21:48
 2/56 anonim válasza:
Blablabla. Pörverz mondalèny vagy. Ennyit ide fröccsenteni.
2020. júl. 20. 21:50
 3/56 anonim válasza:
jezusss na ez kesz😂😂 ez vagy kamu vagy kiakad az ego mérő
2020. júl. 20. 21:51
 4/56 anonim válasza:
Minden héten bepróbálkozol?
2020. júl. 20. 21:53
 5/56 A kérdező kommentje:
4: én csak egyszer próbálkozok, nem kell többször.
2020. júl. 20. 21:56
 6/56 anonim válasza:
Tegnap este is kiirtad ugyanezt, akkor sem volt vicces.
2020. júl. 20. 21:58
 7/56 A kérdező kommentje:
Nem tudom miről beszélsz, de szép életed lehet, ha minden nap itt vagy.
2020. júl. 20. 22:03
 8/56 anonim válasza:
Valahogy nem látom az egymást taposó, érted sikongató nők hadait! Vajon miért? Ki érti ezt?!
2020. júl. 20. 22:06
 9/56 A kérdező kommentje:
Látom te nem érted, privátban tolonganak, ahogy írtam is.
2020. júl. 20. 22:08
 10/56 anonim válasza:
A szépség relatív. Ha nekem a magas, szőke, zöld szemű, átlagos testalkatú férfiak tetszenek, és te egy magas, barna hajú, kék szemű, csupa izom férfi vagy, akkor miért próbálnálak meg nőként elcsábítani, ha nem vagy az esetem?
2020. júl. 20. 22:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!