Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hölgyek! Mernétek fogadni,...

Hölgyek! Mernétek fogadni, hogy nem tudtok levenni a lábamról?

Figyelt kérdés

Elöljáróban érdemes tudni rólam pár dolgot. Egy remek ember vagyok, jóképű, jó humorral megáldott és nem nagy csoda révén nagyon sok, mondhatni az összes lány oda van értem.

Ennek következtében az önbizalmam és az igényeim is az egekben vannak, teljesen érthető módon. Ehhez fűződik a kérdésem. Fogadok bármelyik lánnyal, hogy nem tud levenni a lábamról.

Persze nem próbálkozhat bárki, nem úgy megy az. Elsősorban legyél minimum annyira szép, hogy a napra lehessen nézni, de rád ne. Ezután a legfontosabb az anyagi háttered, csak a nemes rétegből válogatok. Emellett legyél okos, de semmiképp se próbálj meg lekörözni, mert esélytelen. Forogjon a fakanál a kezedben mint a szélkakas. Mosással, takarítással nem kell törődnöd, meg van oldva (gondolom, mivel mondtam, hogy nemes legyél), de azért nagyon ne legyél lusta.

Ennyi szerintem igazán elvárható, főleg, hogy cserébe kapsz egy fantasztikus urat, aki életed végéig hűséges lesz, bármekkora a kísértés/kínálat. Emellett egy nagyon izgalmas élet vár rád mellettem.

Ha érdekelne a lehetetlen küldetés, és megpróbálnád becsalogatni a macit a málnásba, privátban tedd meg.

2020. júl. 20. 21:46
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim válasza:
Najooo, megnyugodhattok nem fogtok elszalasztani semmit se🤣😂
2020. júl. 20. 22:45
 32/56 A kérdező kommentje:

Most szabadultam a pszichológiáról, csomó papírt alá kellett írnom, ezért szerintem nem kéne elítélni és leszólni sem, inkább támogatni, így próbáltam meg szerezni egy naív 13 évest, magányos vagyok.

--> Amelyik gyönyörűséges lány támogatni szeretne az privátban teheti meg kösz kösz. <--

2020. júl. 20. 22:46
 33/56 anonim válasza:
Az a pszichiátria lesz, kérdező, ahonnan szabadultál. Nem ugyanaz.
2020. júl. 20. 22:47
 34/56 A kérdező kommentje:
Látod még ezt sem tudom, buta vagyok mint a szamár.
2020. júl. 20. 22:49
 35/56 anonim válasza:
Egy határozott gáncsolással szívesen leveszlek a lábadról, akkor talán kiesnek az olcsó viccek belőled...
2020. júl. 20. 22:55
 36/56 A kérdező kommentje:
Most mi van, nem szól be senki semmi mást? Kicsit erőltessétek már meg magatokat, tanítsátok meg a leckét, többször ne legyen kedvem ide kiírni semmit.
2020. júl. 20. 22:56
 37/56 A kérdező kommentje:
35: legjobbkor, megköszönném, ha ezt tennéd, rámfér, szánalmas vagyok.
2020. júl. 20. 22:56
 38/56 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy úgy lenulláztak egy névtelen oldalon, hogy már sajnálod magad... Ha nem trollkodsz, szedd össze magad ember.
2020. júl. 20. 23:00
 39/56 A kérdező kommentje:
Pedig ez van, holnap lehet, hogy ki is ugrok a panelből, és ez miattatok lesz.
2020. júl. 20. 23:05
 40/56 anonim válasza:
Csak nyugodtan . Igyis tùl van nèpesedve a vilàg szóval csak rajta èn nem àllitalak meg az biztos. De a halàl az biztos fiam.
2020. júl. 20. 23:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!