Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Gáz ha valakinek 25 fölött...

Gáz ha valakinek 25 fölött lesz az első kapcsolata?

Figyelt kérdés

Még 22 vagyok, de nem hiszem hogy a közeljövőben lesz valakim, esetleg évek múlva de akkor sem biztos. Nem az a típus vagyok aki könnyen ismerkednik és akiért odáig lennének a lányok.

Lemaradva érzem magam emiatt, meg rossz hogy az iskolás koromból kimaradtak a lányok.

2020. júl. 20. 11:45
 1/10 anonim válasza:
Én olyan helyen lakom, hogy ezt az érintetten kívül senki nem tudná egyáltalán. Szóval nem tudom, ki előtt lehetne ciki.
2020. júl. 20. 11:52
 2/10 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Inkább legyen egy amit komolyan gondolsz, minthogy csak azért legyen valakid, hogy ne legyél egyedül és megfelelj az elvárásoknak. Mivel ezeknek a társadalmi elvárásoknak nem felelsz meg, ezért a bunkó emberek kérdéseitől sajnos nem fogsz szabadulni soha.
2020. júl. 20. 11:59
 3/10 anonim válasza:
Már most ciki, hiszen téged zavar. Egyébként jól látod, valószínűleg később sem lesz senkid, hacsak nem változtatsz a viselkedéseden.
2020. júl. 20. 12:10
 4/10 anonim válasza:

Nem gáz.

Legalább felnőtt módjára fog viselkedni.

2020. júl. 20. 12:27
 5/10 anonim válasza:
Szokatlan, de engem pl nem zavarna, pláne hogy nekem sem volt sok kapcsolatom. Igaz, egy évvel fiatalabb vagyok nálad, de nem is tervezek bárkivel összejönni, könnyen meg nem leszek szerelmes.
2020. júl. 20. 12:34
 6/10 anonim válasza:
26 évesen volt az első barátnőm és addig szűz is voltam. Nekem személy szerint nem volt gáz, inkább csak a környezetemben elő emberek véleménye volt ami kicsit feszélyezett. Ami számít, hogy járj el olyan helyekre ahol emberek vannak. Tök mindegy kik, hol, milyenek, miért, csak menj és tapasztalja dolgokat, s előbb utóbb az utadba kerül valaki.
2020. júl. 20. 13:06
 7/10 anonim válasza:

Ne érdekeljen, hogy ki mit gondol. Elfogadsz egy véleményt?

Tojd le az emberek nagy részét. Rájöttem, hogy hülyeség a többséget komolyan venni.

De ha téged zavar, akkor változtass.

2020. júl. 20. 13:39
 8/10 anonim válasza:
Nekem 31 évesen lett az első kapcsolatom. Gondolj bele mit kapott a lány az ágyban ennyi év önmegtartóztatás után.😁
2020. júl. 20. 14:48
 9/10 anonim válasza:
Egyébként sehol sincs megírva hogy 20 éves kor előtt el kell veszteni mindenkinek a szüzességét, vagy 30, vagy 40 éves kor alatt. Mindenkire akkor kerül sok, amikor.
2020. júl. 20. 15:30
 10/10 anonim válasza:

Azért 30 éves kor után egy kicsit furcsa, de még elfogadható - talán. (És itt inkább a tartózkodóbb udvarlásra gondolok...)

Ám ha valaki inkább a karrierjére koncentrál, akkor a 30-as évei közepéig szerintem nem olyan nagy gond a párkeresés.

40 éves kort elkerülve már inkább a pap-apáca típusúak bírják csak ki. (De talán 30 éves korhoz közeledve is ez utóbbi lehet a jellemzőbb.)

2020. júl. 20. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!