Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol találok ilyen párt?

Hol találok ilyen párt?

Figyelt kérdés

Hol találok egy ilyen lányt aki: kedves, aranyos, jószívü, megbízható, hűséges, kicsit visszahúzódó, nem plázacica, nem cigizik és nem drogozik, kicsit husis is 😍, szeret enni és főzni 😍, szereti a gyerekeket és az állatokat, és ami a legfontosabb számomra hogy tudjon nokedlit szaggatni! :)

Rólam:Debrecen mellett élek 23éves vagyok, közel 190cm,

Van egy szakács szakmám és egy érettségim! :)

Szabadidőmben szeretek biciklizni, túrázni, kirándulni, zenét hallgatni és főzni! 😊

2020. júl. 16. 21:06
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
Párkapcsolatban.
2020. júl. 16. 21:07
 2/25 A kérdező kommentje:
Hát az rendben van de párkapvsolat elött megakarom már találni! 😁
2020. júl. 16. 21:17
 3/25 anonim válasza:
A lényeg hogy jóképű légy. Ha nem vagy akkor legyen egykis vagyonod lakás, max 5 éves autó.... Ha ez sincs akkor nem lesz meg a szikra.
2020. júl. 16. 21:24
 4/25 anonim válasza:
Ha kinéznél valahogy és normális lennél, nem itt kéne kuncsorognod egy átlagnőért...
2020. júl. 16. 21:28
 5/25 A kérdező kommentje:

Hát annyira nem tartom annak magam!

Nem akarok olyan lányt aki a vagyonom meg a sikerem miatt szeret!

Szeressen akkor is ha padlón vagyok és levagyok égve valamint akkor is ha nagyon sikeres vagyok!

Azaz ne számítson neki hogy milyen vagyonaim vannak!

Ugyanúgy nekem sem számítana milye van és milyen nincs! :)

Nálam nem számit a pénz! :)

2020. júl. 16. 21:29
 6/25 A kérdező kommentje:

Kedves 4-es!

Nagyon is normális vagyok segítőkész és jószívű !

Amit már páran kihasználtak annó!

2020. júl. 16. 21:30
 7/25 anonim válasza:

3-as savanyú volt a szőlő, mi, hogy ilyeneket irkálsz? :) Nőjj fel öcsisajt!

Kérdező, ha keresel, találsz is majd. (Főleg, ha visszahúzódót...) Nem olyan ritkák azért, és nem kell szőke hercegnek sem lenni. Az mond ilyet aki szerencsétlen a nőknél vagy még nem volt párkapcsolata.

2020. júl. 16. 21:33
 8/25 anonim válasza:
A személyeskedéseddel elárultad magad.
2020. júl. 16. 21:36
 9/25 anonim válasza:
Hármas voltam. :*
2020. júl. 16. 21:38
 10/25 anonim válasza:

Úr isten ez én vagyok😄

Annyi hogy nem szeretem a gyerekeket, csak a sajátomat fogom és azzal vagyok kedves, aranyos, jószívű akit szeretek. Alapjáraton ez nem jellemző rám😄

2020. júl. 16. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!