Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mennyi az esélye, hogy két...

Mennyi az esélye, hogy két tizenöt éves összeházasodik a jövőben?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit nagyon megszerettem, és tényleg úgy érzem hogy más mint a többi, de összejött egy másik fiúval, és én megvárnám, hogy szakítsanak, a srác nem tudom mennyire gondolja komolyan, de a lány biztos nem fog szakítani. Tudom, hogy csak második vagyok nála meg stb. de tényleg megszerettem és nem tudom elengedni egyáltalán. A srác nem túl komoly, de nem tudom meddig tarthat a kapcsolatuk, és lehet hülyén hangzik de az a félelmem, hogy örökre együtt maradnak. 3-4 nap után már volt szex, ez nemtudom, hogy arra utal-e, hogy komoly lesz vagy pont az ellenkezője, mennyi esély van rá, hogy nagyon hosszú kapcsolatuk lesz? A fiú is 15 éves.

2020. júl. 2. 23:28
 1/4 anonim válasza:

Most mondjam azt, hogy nem sok?

Egy hónapja házasodott össze két 20 éves ismerősöm. 15 éves korukban jöttek össze.

2020. júl. 2. 23:45
 2/4 anonim válasza:
Vannak kivételek, de az esetek 99%-ban nem.
2020. júl. 3. 05:28
 3/4 anonim válasza:
Sehogy maximum ha betöltik a 16 ot és az állam engedélyezi ezt
2020. júl. 4. 11:41
 4/4 anonim válasza:

3-as, megtanulhatnál kérdést értelmezni.

Különben meg párom 13 volt, én 14 mikor összejöttünk. Most költöztünk össze, és már ígérgeti a gyűrűt. Most ő 19, én 20

L

2020. júl. 5. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!