Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A fiúk miért szólítják a...

A fiúk miért szólítják a lányokat cicának, cicusnak, babának és kedvesemnek?

Figyelt kérdés
Én is fiú vagyok és szerintem tök cuki becenevek, ha lenne barátnőm biztos így szólítanám. :-) De hogy alakult ki? Miért csináljuk??

2020. jún. 22. 21:32
1 2
 11/15 anonim válasza:

Mert összetartozást fejeznek ki, és akkor egyáltalán nem kínos, ha a barátnőd hív téged "kedvesem"-nek, vagy bármi másnak.

Ezek a megnevezések általában közös beleegyezéssel születnek spontán. Nyilván egy idegen nőt fura így hívni. De egy olyan embert nem, aki többet lát és tapasztal belőled, mint bárki más.

Ez olyan, mint hogy az anyádat miért nem hívod a nevén. Hiszen ő is ember, meg nő. Mégsem kínos, ha személyesen szólítod meg.

2020. jún. 22. 23:58
 12/15 anonim válasza:

11: +1, osztom!

Sajnos akkor én sem vagyok "normális" férfi, mert én cicázom a macskákat. Nekem is van (párdon, én nem birtokolhatom). A főnöknőnek van 1000 beceneve, hosszú évek alatt alakultak ki ezek a nevek. (Nyonyó, Dinkavári Gedeonné meg ilyenek, imádom a bolond fejit! 😅)

De mondjuk érdekes, barátnőt nem soxor cicáztam, ott is mindég kialakultak más becenevek. :)

De ezért valakit lenézni, mert ilyen a szeretetnyelve, hááát...

2020. jún. 23. 10:22
 13/15 anonim válasza:
Én a saját becenév híve vagyok,amit csak a két fél használ.Attól különleges. :)
2020. jún. 23. 10:39
 14/15 anonim válasza:
Nálam pl a becenevek mindig spontán jönnek, akaratlanul kezdem el becézni a másik embert (Nyilván bizonyos mértékű ismeretség után) , és én is imádom, ha valahogyan becéznek engem :)
2020. jún. 23. 13:07
 15/15 anonim válasza:

"Cicám": lehet, hogy látens animal sex rajongó.

"Rózsám": na, erre nem mondok semmit. :)

"Babám": erre végképp nem, rossz az, aki rosszra gondol.

2020. jún. 24. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!