A fiúk miért szólítják a lányokat cicának, cicusnak, babának és kedvesemnek?
Mert összetartozást fejeznek ki, és akkor egyáltalán nem kínos, ha a barátnőd hív téged "kedvesem"-nek, vagy bármi másnak.
Ezek a megnevezések általában közös beleegyezéssel születnek spontán. Nyilván egy idegen nőt fura így hívni. De egy olyan embert nem, aki többet lát és tapasztal belőled, mint bárki más.
Ez olyan, mint hogy az anyádat miért nem hívod a nevén. Hiszen ő is ember, meg nő. Mégsem kínos, ha személyesen szólítod meg.
11: +1, osztom!
Sajnos akkor én sem vagyok "normális" férfi, mert én cicázom a macskákat. Nekem is van (párdon, én nem birtokolhatom). A főnöknőnek van 1000 beceneve, hosszú évek alatt alakultak ki ezek a nevek. (Nyonyó, Dinkavári Gedeonné meg ilyenek, imádom a bolond fejit! 😅)
De mondjuk érdekes, barátnőt nem soxor cicáztam, ott is mindég kialakultak más becenevek. :)
De ezért valakit lenézni, mert ilyen a szeretetnyelve, hááát...
"Cicám": lehet, hogy látens animal sex rajongó.
"Rózsám": na, erre nem mondok semmit. :)
"Babám": erre végképp nem, rossz az, aki rosszra gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!