10. évfordulóra egy 5 napos utazast foglaltam a kedve. Légyszíves írjatok otleteket hogy hogyan tudom a kedvesemnek elmondani hogy ne tudja meg a helyszint? Nyarba megyunk (ennyit eltudok arulni). Mi legyen a korites?
Nem kell elmondnai. Adj neki egy levelet, vagy akár dobd be a postaládába, hogy szeretnéd meghívni X időpontban valahovs és szeretnéd ha a rákövetkező X napot is szabaddá tenné. Írd bele, hogy miket hozzon magával. Szerintem ez kedves.
Ha nem titok: hova mentek telbol nyarba ot napra? Hova eri meg ilyen keves idore menni? Nyar nem eppen tolunk 1 oras repuloutakra van :D
Mármint meddig ne tudja meg? Az úgyis egyértelmű lesz, hogy készülsz valamire, arról pedig amúgy is kell szólnod előre, hogy 5 napos utazást tervezel, hiszen
neki is úgy kell intéznie a szabadságát, fel kell készülnie, be kell pakolnia, azért nem mindegy, hogy bikinit visz magával vagy búvárruhát vagy síoverállt.
Azt úgysem fogod tudni megcsinálni, hogy addig titkolod a helyszínt, amíg oda nem értek.
Szerintem az a legegyszerűbb, ha 1-2 hónappal előtte egy romantikus vacsora keretében "átadod" kis masnival átkötve a repülőjegyeket, vagy a visszaigazolást a szállásról, vagy egy brossúrát a helyszínről, az lenne a legjobb.
Egyrészt így megleped azzal, hogy 1 hónappal előbb (is) kap ajándékot, másrészt lesz ideje úgy felkészülni az utazásra, ahogy akar.
Írj egy szép lapot, egy oldal terjedelemben. Legyen rajta, hogy megleped egy ajándékkal, időpont, mit hozzon magával, mert ha nyaralni mentek, nehogy hideg időre való cuccokkal készüljünk :).
Egyébként hogy lehet teljesen meglepi? Nem kell tudnia előre az időpontot? Nem mindenki tud azonnal szabadságot kérni, és nem is mindenki akkor megy szabadságra, amikor akar.
Kosoznom szepen a valaszokat es az otleteiteket.
1. valaszolo - Nem Magyaroszragon elunk es nem 1 oras lesz a repulo ut. :)
2. valaszolo - Eloszor arra gondoltam hogy majd a repteren tudja meg de igazad van abban hogy nem mindegy bikinit vagy sioveralt hoz magaval. Raadasul a parom eleg koulmenyes. :)
3. valaszolo - Hal istennek kitud venni szabadsagot vagy esetleg a hetvegi muszakjait eltudja cserelni valakivel. Meg van kb 6het az utazasig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!