Kezdőoldal » Ünnepek » Évforduló » Mit adjak a kedvesemnek a 8....

Mit adjak a kedvesemnek a 8. évfordulónkra?

Figyelt kérdés

Amik voltak, ha nem is évfordulóra: kedvenc étel, torta, páros masszázs, love kuponok, puzzle közös képből, fotómontázs, wellness napok, kalandpark

Szóval kezdek kifogyni az ötletekből.

2018. szept. 26. 00:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Külföldi utazás esetleg?

Te a férfi vagy a nö vagy? Hány evesek?

(Esetleg leánykérés?)

Egy teljes nap csak neki. Nem pont az evfordulotok napján, mert az kettőtöke. De mondjuk egy kupon, egy kényeztető napra.

2018. szept. 26. 00:33
 2/8 A kérdező kommentje:

29-30 évesek vagyunk én vagyok a nő. Ami a felsorolásból kimaradt: extra romantikus esték (szexi fehérnemű, tejszínhab... Stb) , szerelem lakat, tört szíves kulcstartó

A külföldi út nem játszik, arra nincs pénz, hónap végén wellness hotelbe megyünk, de azt még szülinapjára kaptuk a családtól.

2018. szept. 26. 01:08
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Ess teherbe, vagy szakíts. Amelyik extrėmebb lenne azon tuti meglepődik. Esetleg többmilliós jelzáloghitel.
2018. szept. 26. 07:53
 4/8 anonim ***** válasza:

8 év rengeteg idő, mi majd május 24-én leszünk 6 évesek, de ha minden megvolt, ami anyagilag a "keretetekbe" akkor ismételni kell, vagy pl. máshova kell ugyanilyen jellegű wellness napokra menni.

Ha eddig teszem azt mondjuk pl. Hajduszoboszlón, Bülön meg mondjuk Borgátán voltatok wellnesselni, akkor most menjetek Sikondára

[link]

Egerbe

[link]

a Balaton partjára, Zamárdiba:

[link]

stb.

Tele van az ország jobbnál jobb wellness hotelekkel, ott rengeteg páros kezelés, kényeztetés van,csak a pénztárcátok szabhat határt, de ha mégtöbb pénzetek van, lehet ebből egy egzotikus hely is (Bangkoktól Ausztrálián át Amerika keleti vagy nyugati partjáig)...

2018. szept. 26. 09:08
 5/8 anonim ***** válasza:
27%
Hát jó esetben ahh ember is éri a partnerét annyira, hogy tudja, minek örülne. Pláne 8 év után. Ha te nem ismered, az szomorú....
2018. szept. 26. 13:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha eddig főleg ilyen utazás, élmény ajándékok voltak, akkor szerintem simán gondolkodhatsz tárgyszerűbb ajándékot. Persze ahhoz jó lenne tudni, hogy mi érdekli, mit szeret, van-e hobbija. Ahhoz kapcsolódóan lehetne valamit. Vagy sportol-e. Ahhoz is lehetne sporteszközt. Vagy ha gyűjt valamit. De a könyv is jó, valami különlegesebb, amit magának nem biztos, hogy megvenne.

Vagy férfiak szerintem nagyon szeretik a vezetéstechnikai pályás lehetőségeket. Vagy gokart.

2018. szept. 26. 14:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Mennyit szánsz rá? El lehet menni szafarira, búvártúrára a korallzátonyokhoz, delfinshow, amit akarsz, minden, rengeteg ötlet lehet, de ezek nagyon sok pénzbe kerülnek. Ugyanígy Földrajzilag be lehet járni a földgömb összes kontinensét, vannak menő helyek, vannak kevésbé menők, de a távolság miatt drágák (Kambodzsa pl. a világ másik vége, de nem egy turisták kedvence hely), menj be egy utazási irodába és tájékozódj...

Ha erre már nem telik, de wellnessre, kalandparkra még igen, akkor én azt mondom ismételni kell, Magyarország ha valamiben, hát wellnessben nagyhatalom, végig lehet járni Borgátától Sikondán akár a kisebb wellnesseket, vagy a nagyobbakat.

2018. szept. 27. 11:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Jegygyűrűt.
2018. okt. 7. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!