Barátomnak évfordulónkra mit lehetne venni? 18/L
Figyelt kérdés
A lányok általában csokrot, macit stb-t kapnak. A fiúknak mit lehetne? Totál ötlettelen vagyok..2016. okt. 25. 17:04
1/7 anonim válasza:
vannak ezek a félbetörhető szívek pároknak. medál, kulcstartó formában. szerintem ez egy jó ötlet
2/7 anonim válasza:
Te ismered barátodat neked kell tudnod minek örülne.
Szerintem te is jobban örülnél egy személyesebb ajándéknak mint egy csokornak vagy macinak, de ha leírod miket szeret a barátod talán tudunk segíteni :)
3/7 fnaomi3 válasza:
szia :) én készítettem már mini könyvecskét amibe leírtam h miért szeretem, szeretet kuponokat(hátmasszázs, csókok, ő választ filmet stb) meg mivel trónok harca fan így készítettem neki egy westeros és essos térképet :) vagy válogass innen: [link] a pinteresten nagyon sok hasznos ajándékötlet van :) én mindig onnan veszem :)
4/7 anonim válasza:
Egy váratlan pillanatban amikor az nem is sejti előre mégy a barátodra és csak egyfolytában haladsz előre.
5/7 anonim válasza:
Én egy órát vettem neki, valamint egy Bonsai-fát, mivel tudtam, hogy imádja azt a növényt + sütöttem neki tortát
17L
7/7 anonim válasza:
Menjetek el valahova közösen, töltsetek együtt sok időt, nincs jobb ajándék mint egy szép emlék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!