Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Nekem milyen lányoknál lehet...

Nekem milyen lányoknál lehet esélyem a kinézetem, és a személyiségem alapján?

Figyelt kérdés

Előnytelen/elhízott.

Átlagos.

Szép.

Visszahúzódó, introvertált, magányos fiú vagyok. De azért egyedül is jól érzem magam. De azért egy barátnővel lenne jó az élet. A kinézetem, szerintem átlagos, barna haj és szem, magas és vékonyabb alkattal.

Kicsit azt érzem hogy nekem így sosem lesz barátnőm. Vagy csak az elhízott előnytelenebb lányoknál lehet esélyem, de nekem ők nem tetszenek nem tudnék elfogadni ilyen barátnőt. De egy átlagos lánnyal meg lennék elégedve, nem vonzanak a mű lányok.

2020. jún. 13. 21:02
 1/6 anonim válasza:

Na a kinézeteről nem tudtunk meg lópikulát se. Személyiségedről még annál is kevesebbet.

Szóval neked csak szupermodel, cukorcica.

2020. jún. 13. 21:56
 2/6 anonim válasza:
Külsőre átlagosnak gondolom magam,de a leírásod alapján nem randiznék veled.Nem a külsőd miatt,de egy intelligensebb ember nem írna ki így egy ilyen kérdést.
2020. jún. 14. 10:51
 3/6 anonim válasza:
Ez nem ilyen mérlegpatika jelleggel működik. Ha nagyon passzív vagy, persze hogy rontod az esélyed bármilyen kapcsolatra, amiből nőd lehetne.
2020. jún. 14. 18:49
 4/6 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2020. jún. 15. 04:10
 5/6 anonim válasza:

A személyiségedről csak annyit tudtunk meg hogy bizonytalan vagy, és barátnőt keresel. Ennyi informásió alapján senki nem tud neked biztos választ adni.

Ja és hozzá teszem, hogy különösen visszataszító, ahogy három csoportba soroltad az egész világ lány társadalmát, és abból az egyik az előnytelen. Ennél már csak az lett voln ajobb ha azt írod visszataszító. Már majdnem azt hiszem, hogy csak külső alapján válogatsz a lányok közül.

2020. jún. 15. 10:31
 6/6 anonim válasza:
Te miből vagy? A duci vagy kövér lányok között is sok szép van, sőt, egy nagymellű széparcú duci nőnél nincs is jobb :)))), ez nekem is fájt ahogy ennyire leminősítetted őket, elég bunkó dolog.
2020. júl. 8. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!