Miért nem jön be a lányoknak a jóképűség?
"lányoknak nem jön be a jóképűs vagányságom? tényleg egy különleges Brad Pittes, David Bechames jóképűségem van"
"az átlagos testű szarképűs büdös pasik"
Hát ezek alapján az egód meg a bunkó stílusod jön le inkább. Meg a szokásos húde vagány vagyok, de nem merek beszélni a csajokkal. Az átlagos testtel nem is értem mi a gond, hogy a szarképű előtt meg ezt is megjegyezted. Alapból a jóképű vagy legalább átlagos kinézetű pasik jönnek be a csajoknak, de ahhoz kell egy normális személyiség is. Ami nem abból áll, hogy a szerinted csinos csajok pasiját szólod le meg helyezed magadat föléjük. Esélyes hogy A) nem vagy olyan jóképű, mint hiszed. B) utálatos a személyiséged vagy C) a kettő egyszerre.
#1: Azt az általánosítást... Mindegy biztos megjött, elnézem
Amúgy meg a témához szólva szerintem azért mert tudják őket irányítani. Minden nő hatalomra vágyik elsődlegesen és ezeken az embereken ki tudják élni magukat.
A jóképűség szubjektív fogalom. Van akinek Te 10/10-es pasi vagy és van akinek 10/0-ás vagy. Ezt el kell fogadni. Persze sok mindent megváltoztathat a személyiséged, mert a bunkó nagyképű emberkékért nem tépik le magukról a ruhát a csajok.
Járj szórakozni és ismerkedj, talán megtalálod álmaid nőjét. De sose általánosíts!
Ha a meglátásod szerint a rosszabb pasiknak sikerült becsajozniuk akkor elképzelhető, hogy veled, vagy az értékítéleteddel van a baj.
1) nem minden nőnek a médiaízlés jön be... lehet, akiket te akartál, azoknak nem... vagy kifejezetten az a zsánerük, akit te rondának tartasz, vagy olyan szinten nincsenek elvárásaik, hogy "legyen 10/9-10es stb.", hanem fogja meg őt benne vmi
2) ilyen stílussal, mocskos szájjal, beképzeltséggel, bunkósággal értelmes nő akkor sem fog veled leállni, ha te vagy tényleg te vagy a legjobb pasi a földön... lehet, máshol kell akkor keresgélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!