Ha egy ilyen világítós cipőt felvesz egy huszonéves fiú az nagyon gáz? Gyerekként nagyon akartam, nem kaptam, mert anyu szerint lányoknak való.
2017. márc. 12. 21:57
1/11 anonim válasza:
haha! Nekem is tetszik. 30 éves nő létemre simán felvenném. Szerintem, ha tetszik, nyugodtan hordjad.
2/11 anonim válasza:
Inkább komolytalan. Egy kamaszon még oké lenne.
3/11 Fritzkó Mákiel válasza:
Semmi baj százszor jobb mint a neonzöld.
4/11 anonim válasza:
Válald fel magad aztán simán felvehetsz akármit, ember teszi a ruhát !
5/11 anonim válasza:
Én biztosan nem mutatkoznék olyan felnőtt korú emberrel, akinek a lábán ilyen cipő van. Ez gyerekcipő!! Aki felnőtt létére ilyen cipőt vesz fel vagy akar felvenni, annál valami csúszik, szóval világítós cipő helyett inkább egy jó pszichiátert ajánlanék neki.
6/11 anonim válasza:
#5 Az autizmuson nem segít a pszichiáter.
7/11 anonim válasza:
Oszinten meg a lanyomra sem adnam ra, nemhogy en hordjam...
8/11 anonim válasza:
Szerintem gáz, de engem nem zavarna, mindenkinek szíve joga úgy öltözni, ahogy akar.
10/11 anonim válasza:
A pszichiáter hülyének nézne. Nem a cipő miatt, hanem hogy miért csinálsz ekkora problémát, hogy azt hordd, ami tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!