Mit gondolsz egy ilyen stílusú huszonéves srácról, bejönne?
Pár éve egy különc hobbiba fogtam bele, ami már Amerikában és szűkebb rétegben régóta fut, mondhatjuk úgy is életérzés. Előtte egy átlagos tizenéves voltam, céltalanul éltem a világban.
Jött a jogsi még sulis korban leraktam, autóztam pár évet,és vettem mellette egy kis krosszt gyakorolni, lett egy A korl. jogsim azzal pedig jött a nagyobb köbcenti.
Visszatérve erre az egészre ez a videó mindent elmond miről is szól
Annyiban másabb az én verzióm hogy nem keresem a bajt más emberrel, és szerintem nem is zavarok senkit vele, persze még így sem nézik jó szemmel, de hát kinek lehet ma megfelelni?!
A kérdésem pusztán csak kíváncsiság hogy vannak-e olyan csajok akik lógnának így velem, persze biztos hamarabb lennének akik kedvelik is a zenét mellette, meg szeretnék később egy quad-ot is ha ketten lennénk.
Nekem ettol te nem leszel cool. Bocsi, de szamomra az ilyesmi az agyatlan idiotak hobbija(szamomra!!! Te azt csinalsz amit akarsz.)
A zene meg aztan tenyleg nem az en izlesem. #heavymetalforever
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!