Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem jön be a lányoknak...

Miért nem jön be a lányoknak a jóképűség?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem ezt,hogy sok szép,csinos lányt szoktam látni elég átlagon aluli srácokkal,amiket sokszor nem szoktam érteni,hogy miért van. Volt már olyanra is példa,hogy tetszett egy szép csaj, de őt nem nagyon érdekeltem, pedig ény tényleg egy elég jóképű,izmos,igényes,vagány srác vagyok és személyiségem se rossz,csak annyi,hogy személyesen általában nem vagyok túl bátor beszédes lányoknál. De igazából valahogy tényleg nem vonzok mostanság egy lányt se,és ez nem tudom miért van. Viszont sok olyan srácot látok, aki 10/2-3 as és simán 10/8-9 es csajokat szexelnek. Miért van ez,hogy a lányoknak nem jön be a jóképűs vagányságom? tényleg egy különleges Brad Pittes, David Bechames jóképűségem van. De sok csajnak az átlagos testű szarképűs büdös pasik kellenek.

2017. jún. 12. 01:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg buta vagy, mint a segg es nincs humorod. Szar ugy, de legalabb hokizhatsz a tukorre. Az is valami. Jo szorakozast kivanok!
2017. jún. 12. 11:12
 12/18 anonim válasza:
Azért nem buknak rád a csajok mert nagy az a "Brad Pitt"-es arcocskád....szerintem ne hord ennyire fent az orrod. Ez az amit minden lány utál
2017. jún. 12. 14:21
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Pici babám, de cuki vagy :)))))

Tudod, azt, hogy ki a jóképű, azt nem saját magunkról állapítjuk meg. De nem ám. Akkor sem, ha a mama és papa ezt ezt hajtogatta egész életünkben.

Azért nincsenek sikereid, mert egy teszetosza, szótlan figura senkit nem érdekel. Ugyanis a párkapcsolatért TENNI kell valamit, pl. megszólalni. Az nem úgy van, hogy "szerintem jónézekki', legyen csajom"

:))))

2017. jún. 12. 15:31
 14/18 anonim ***** válasza:

Ezek a pszichológiai nembeli különbségekből adódnak. A férfiak vizuális lények, és a fizikai vonzalom erős náluk. Tehát fontos a másik formája, alakja, külseje. A nőknek elvont, lelki dolgokkal van tele a fejük, nehezen látnak át térbeli dolgokat, kisebb ennek a jelentősége. Tehát fontosabb a másik személyisége a kinézeténél. És akkor most mondok egy harmadik kategóriát is: genderqueer, aki se nem fiú, se nem lány lelkivilágát tekintve, afféle művész-lélek, na őket pl. nem érdekelné, hogy mekkora a micsodád (mint egy meleg fiút), de az se, hogy hogy hívnak, hány diplomád van, és tele-e a pénztárcád (mint egy nőt), viszont az arcodat azt el tudnák csodálni naphosszat, már ha tényleg olyan szépfiú vagy...

A szépséget sajnos nem mindenki tudja értékelni, ahogy a vak se a színeket.

2017. jún. 13. 02:54
 15/18 anonim ***** válasza:
Genderqueer, mivan?
2017. jún. 13. 06:38
 16/18 anonim ***** válasza:

Mind megfontolandó, amit eddig írtak. De nem én lennék Miquel, ha nem valami egész más oldallal hozakodnék elő.

Tudod, kérdező, a jóképű, vonzó csávók hajlamosak azt hinni, hogy elég, ha csak jóképűek, elég, ha csak rámosolyognak a csajra, és már nedvesedik a bugyi. A "szarképű" fiút tudják magukról, hogy kevésbé szerencsés géneket hordoznak, ezért nekik nehezebb dolguk van. Így is állnak a kérdéshez. Keresik a megoldást, amivel levehetik a kiszemelt csajt a lábáról. Ha nem sikerül, próbálkoznak másképp, aztán megint másképp. Tanulnak a kudarcaikból. Mert csak abból lehet tanulni! A siker nem jó tanítómester. Te leragadtál a jóképűségednél, és azt várod, hogy ez elég lesz a boldoguláshoz.

Valóban sok tekintetben könnyebb lesz az életed, mindennemű ügyintézéstől kezdve a vizsgákon át szinte mindenben, de a lányok hamar megérzik, hogy a csinos arc mögött nincs valódi érték.

2017. jún. 13. 13:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Kösz Miguel.
2017. jún. 13. 16:12
 18/18 anonim válasza:
Ennyi rosszindulatú kommentet :D Miért baj az, hogy ő így látja magát? Kérdező, ne aggódj! Van esélyed, csak meg kell találnod a megfelelő partnert ;) Biztosan állíthatom, ugyanis a kiírásodat olvasva olyan, mintha az én párom jellemezte volna magát :D Nagyon is nagy egóval rendelkezik, jóképű, amolyan macsó férfi, de a hatalmas nagy önbizalmát egy tojáshéj védi, belül nagyon is érzelmes és gondoskodó. Egyszóval számomra igazi férfi. :)
2020. jún. 15. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!