Kezdőoldal » Ismerkedés » Sporttárs keresés » Lenne kedve valakinek edzőtere...

Lenne kedve valakinek edzőterembe járni velem?

Figyelt kérdés

Szeretnék elkezdeni kicsit komolyabban edzeni. Úgy érzem hogy jobb lenne, ha lenne egy társam. Egyrészt tudnánk egymást motiválni, másrészt segíteni is tudnánk a másiknak.

Lány vagyok és őszintén szólva nem sok tapasztalatom van ilyen téren, azt sem tudom pontosan hogy hogy kell használni a gépeket.

Ezek alapján lenne kedve valakinek csatlakozni hozzám? Örülnék ha nagyjából egy korosztályba tartoznánk (20-30 között), a nemed igazából mindegy.

2023. febr. 8. 00:09
1 2
 11/15 anonim válasza:

7-es, írtam privát üzenetet.

Üdv

2023. febr. 8. 15:47
 12/15 anonim válasza:
Én egyedül jobb szeretek edzeni
2023. febr. 8. 17:16
 13/15 mikeXxX válasza:
Egyedül 100x jobban lehet fejlődni 😉 èn ha valakivel edzem csak feltart 🤷! 43f
2023. febr. 11. 18:42
 14/15 anonim válasza:
#13 nem ez volt a kérdés
2023. febr. 11. 18:44
 15/15 mikeXxX válasza:
14# úgy kezdi hogy szeretnèk KOMOLYABBAN edzeni ezèrt írtam amit írtam ! A legtöbb ember csak a kifogásokat keresi nincs kivel nincs közel nincs rá időm nincs rá pènzem etc etc etc.... Csinálni kell ès akkor fejlődik az ember ha más is ott van arra is figyelsz !
2023. febr. 11. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!