Mikor szoktatok járni edzőterembe és mi az oka?
Figyelt kérdés
A hét mely napjain és hánykor?
Mi ennek az oka?
Mennyi időt töltessz ott?
2023. jan. 19. 11:47
1/9 anonim válasza:
Mi következik abból számodra, hogy ki mikor jár edzőterembe? Én minden nap este hatig dolgozom, ezért olyan hét óra környékén szoktam lejárni. Az elmúlt időszakban heti négyszer járok, és talán másfél-két órát tölttök átöltözéssel, bemelegítéssel, mindennel együtt a teremben, viszont ennek aztán tényleg semmi jelentősége nincs, ugyanis a súlyzós edzés hatékonyságát nem időben mérik. Lehet 40 perc alatt is korrekt edzésmunkát végezni, és lehet 3 órán keresztül csak maszatolni, nulla eredménnyel. Hogy te hetente hányszor tudsz terembe menni, és mennyi időt tudsz ott tölteni, az az időbeosztásodtól, egyéni élethelyzettől, és főleg az edzésprogramtól függ.
2/9 anonim válasza:
Az okát ne is kérdezd... Úgysem vallják be, ráfogják az egészségre.
3/9 anonim válasza:
Munka után szoktam menni, hétvégén pedig ebédidő környékén. Egy-másfél órát vagyok lenn, nem sietek. Engem teljesen kikapcsol, ezért szeretem illetve visz egy rendszerességet az életembe. Nyilván a jó kinézet is szempont.
5/9 anonim válasza:
"A hét mely napjain és hánykor?
Mi ennek az oka?
Mennyi időt töltessz ott?"
Korán reggel szeretek edzeni, mert beindul a nap és utána kellemesen érzem magam egész nap. Érdekes mert nyáron este is szeretek edzeni, de akkor csakis a szabadban futni vagy bringázni. Az idő nálam nem fix, van hogy nyűgös napokon hamar végzek, van, hogy 2 órát is elvagyok. Az érzéseimre hagyatkozom így kellemes számomra.
6/9 anonim válasza:
Nem tudom miért erőltetik ezt a gyúrást mikor ezerszer hasznosabb és egészségesebb sport is ettől.
8/9 anonim válasza:
Heti 3* éjfélkor
Az oka:
Szar az időbeosztásom, viszont gyerekkori legjobb haverom a tulaj, 10kor záróra, de nekem van saját kulcsom, így ilyenkor az enyém az egész terem.
9/9 anonim válasza:
Heti ötször átlagosan, munka után, vagy hétvégén délelőtt járok. Jobban élvezném azt, amit az #5 ír, reggel edzeni munka előtt, mert feltölt energiával és pörögnék egész nap. De reggel sajnos nem fér bele. Így kénytelen vagyok 5 után, a legnagyobb csúcsforgalomban menni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!