Szeretnék elkezdeni kicsit komolyabban edzeni. Úgy érzem hogy jobb lenne, ha lenne egy társam. Egyrészt tudnánk egymást motiválni, másrészt segíteni is tudnánk a másiknak.
Lány vagyok és őszintén szólva nem sok tapasztalatom van ilyen téren, azt sem tudom pontosan hogy hogy kell használni a gépeket.
Ezek alapján lenne kedve valakinek csatlakozni hozzám? Örülnék ha nagyjából egy korosztályba tartoznánk (20-30 között), a nemed igazából mindegy.
Az ask nem a legjobb hely ismerkedésre sajnos. Vannak értelmes jóarc emberek is, de sajnos sok a frusztrált egyén. Ha innen akarsz keresni, akkor mindenképpen videóhívás vagy valami legyen, és csak ismerkedés után tali.
Vagy, ami lehet jobb megoldás, ha a irl keresel valaki, ami már alapból ismersz
2023. febr. 8. 03:33
4/15 anonim válasza:
Sajnálom, hogy nem az első válaszoló helyett kapcsolódtam be, mert a leírásod alapján nekem lett volna kedvem elmenni veled. Mert pár éve rendszeresen edzem és tudtam volna mutatni Budán a XII. kerületben egy kulturált helyet, meg persze a legtöbb géphez értek szóval géphasználatot is. Főleg azért mert anno amikor elkezdtem edzeni nekem is jól esett volna egy olyantól tanulni egy-két dolgot aki jobban ért az edzéshez, mert már egy ideje benne van a dolgokban, meg magát a hangulatát is egyszerűbb lett volna megszokni valakivel. Szóval abszolút áttudom érezni mit érzel, és miért gondoltál arra, hogy jó lenne egy társ. Viszont úgy látom ez a hajó a kevésbé illemteljes gyakorisoknak hála elment, de mindenesetre kívánom hogy járj sikerrel. :)
2023. febr. 8. 05:31
5/15 anonim válasza:
Azért ez elkeserítő, hogy egy nő feltesz egy tök ártatlan kérdést amiben edzéshez keres társat, erre azonnal rátepül egy ragadozó aki csak a vaginát látja szerencsétlen személyében. Mikor süllyedt ennyire mélyre ez az oldal? És egyáltalán hogy lehetnek ennyire tapló emberek? Ijesztő.
2023. febr. 8. 09:01
6/15 anonim válasza:
Inkább menj oda a teremben az egyik segítőhöz, azért vannak. Szerintem biztos szívesen segítenek. F31
2023. febr. 8. 11:18
7/15 anonim válasza:
Szia. Nálunk van egy ingyenes teremhasználati lehetőség, nem egy komplex valami, de elkezdeni pont ideális. Futógép, szauna is megtalálható az épületben. Nekem egyedül nincs kedvem eljárni, így vagy te, vagy valaki, aki igényt érez rá, jöhetne velem, 1 főt vihetek be magammal. (XIII. ker. és F)
2023. febr. 8. 14:22
8/15 anonim válasza:
#7 kicsit lemaradtál a történésekről, volt vagy 20 hozzászólás itt amit azóta töröltek. Lényeg hogy egy balfasz ideírta, hogy elmegy vele edzeni, de cserébe elvárja hogy a kérdező szexeljen vele. Emiatt a kérdező megijedt (megjegyzem jogosan), és írta hogy nem mer válaszolni mert fél hogy egy ilyen idióta betalálja
2023. febr. 8. 14:31
9/15 anonim válasza:
#8 Az király. De attól még jöhet valaki, az se baj, ha férfi, csak ne kelljen egyedül edzenem. 😅
2023. febr. 8. 14:33
10/15 anonim válasza:
A segítő szerintem pénzért segít. Legalábbis miskolcon pénzért van. Én miskolcon edzek. Nem vagyok szénné gyúrva, nem is az a lényeg, de csinálom vagy másfél éve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!