Van itt olyan nő, akinek ha most azt mondanám, jöjjön velem futni, jönne?
Izzadós randi.
Korral. 😁
Én mennék, baráti alapon. Csak el van törve a lábujjam, szóval most pont nem tudok xD De én gumicukorból vagyok, mielőtt eltörtem az ujjam, egész két hétig már kezdtem relatíve rendszeresen futni, az 1-1,5 km sem ment maradéktalanul, szóval velem azt hiszem, nem sokra mennél. A férjem azt mondta, direkt rúgtam bele ilyen balszerencsésen a kanapé lábába, hogy ne kelljen egy ideig futni járnom, pedig becsszó csak bénáztam :D
28/N
Én is futnék mar egy jót, de férjem van és várandós vagyok. Tehát ha futópartnert keresel de nem csak randi céljából, akkor jövőre írok 😂👌🏻
24L 33hkm
Annó letöltöttem a Tindert és profilképnek egy futó stock képet raktam ki és ráírtam, hogy "Van kedved futni a Margit szigeten?"
Kb 15 lánnyal futottam. Ezek közül volt 1-2 furcsa eset, de nagy részt sikeres randik voltak.
Még találkozás előtt mindenkinek elküldtem hogy nézek ki és rövid beszélgetés után tisztává tettem, hogy csak futás lesz de ha úgy alakul más is.
Ajánlani tudom. Ha nekem bevált, mindenkinek befog válni hiszen profilkép nélkül csináltam.
Persze lehet, hogy sokat segített a kinézetem, amikor küldtem képet, de maga a lehetőség mindenkinek ott van.
Csak olyanok húztak jobbra akik tényleg futni akartak.
"Persze lehet, hogy sokat segített a kinézetem, amikor küldtem képet, de maga a lehetőség mindenkinek ott van."
Azért az sem árt, ha 100 méter után nem köpöd ki a tüdődet és veszed elő az asztmaspraydet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!