Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti mit szólnátok ahhoz, hogy ha a párotok azt mondaná ezentúl ti fizetitek a szépségápolását és kérne havi 40 ezer Ft-ot?
havi 1x fodrász, kozmetikus, műkörmös, kondibérlet, arckrémek, szérumok, arcmaszkok, vitaminok,testápolók, smink, parfüm, ruha, ékszer alsó hangon kb 40 ezer ft és akkor még olcsót mondtam.
Az indoklás: a férfiak a szép nőkkel csalják a párukat, tehát szépnek kell lenni, viszont ez sokba kerül egy nőnek, aki amúgy elégedett lenne magával sima alapápoltsággal is, ami havi kb 6000Ft, tehát ha nem akar ráncos, megereszkedett bőrű, rövid hajú stb nőt (mert sajnos, 35 felett már nem elég egy nivea krém, ahogy öregszik, egyre drágább a szépség fenntartása, a hajfesték is drágább hosszú hajra mint rövidre de nem is ragozom, a szépség sok pénz..)
megnézném, hogy a független, intelligens páromat az éjszaka nem cserélték e ki az ufók.
(ha valóban ő lenne, akkor jót nevetnék vele együtt, mert megint csak szivat, ahogy általában szokta :D)
Mi van nincs melód, kell a pénz szépségápolásra?
Svájc dubai még fogad ''takarítónőket'' ha kell a meló.
Szerintem ez max akkor jogos, ha a nőnek elég az ápoltság és a férfinek kifejezetten extra igényei vannak. Ha így van, akkor fizesse ki.
Ez kb olyan mintha egy nő elvárná egy férfitól, hogy mondjuk csak 15000Ftos alsógatyát hordhat. Nyilván ha a pasinak nincs rá igénye, mert jó neki 3500Ft-os,akkor fizesse a nő.
"Az indoklás: a férfiak a szép nőkkel csalják a párukat"
Ha ennyire tart, hogy "úgyis megcsalom, mert a férfiak ilyenek és KÉSZ", akkor inkább intsünk egymásnak békében búcsút. Nincs szükségem olyan emberre aki lenéz és valami primitív ösztönlénynek tekinti a nememet.
Semmmit nem mondanék. Ez nem az ő hibája.
Én voltam olyan hülye, hogy ilyen csajt választottam, pedig az intelligens nőkre bukom.
Bár szerencsére a problma gyorsan orvosolható, a taxit biztos kifizetném neki, és levinném a bőröndjét is.
Persze, ő pedig fizetné a kaját és a kondit nekem mert a nőknek a kockahasú kigyúrt csávók jönnek be, és fizetné a továbbképzéseket is mert a nőknek fontos az intelligencia. + Vennék egy Mercit aminek a szervizét és a tankolását ő állná, mert a nők szeretik a merciket.
Na ez pont olyan kretén indoklás mint a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!