Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, ti mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti mit szólnátok ahhoz, hogy ha a párotok azt mondaná ezentúl ti fizetitek a szépségápolását és kérne havi 40 ezer Ft-ot?

Figyelt kérdés

havi 1x fodrász, kozmetikus, műkörmös, kondibérlet, arckrémek, szérumok, arcmaszkok, vitaminok,testápolók, smink, parfüm, ruha, ékszer alsó hangon kb 40 ezer ft és akkor még olcsót mondtam.

Az indoklás: a férfiak a szép nőkkel csalják a párukat, tehát szépnek kell lenni, viszont ez sokba kerül egy nőnek, aki amúgy elégedett lenne magával sima alapápoltsággal is, ami havi kb 6000Ft, tehát ha nem akar ráncos, megereszkedett bőrű, rövid hajú stb nőt (mert sajnos, 35 felett már nem elég egy nivea krém, ahogy öregszik, egyre drágább a szépség fenntartása, a hajfesték is drágább hosszú hajra mint rövidre de nem is ragozom, a szépség sok pénz..)

#64z5
2020. dec. 27. 12:03
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
51%
Én sem értem, hogy a 29-est miért pontozták le! Teljesen értelmes választ adott.
2020. dec. 27. 18:59
 32/37 anonim ***** válasza:
57%

A többség szép nőnek tart. Szérumokat használok csak, mert a bőröm nem viseli el a sminket, max a szempillaspirált. Nincs is szükségem rá. Fodrász 3 havonta 4000 ft, gyönyörű fényes, dús hajam van, hiba lenne nyúzni. A ruhám több évet kibírnak és maximum a farmerjeim kerülnek többe 5ezernél. Körmös fölösleges, edzéshez itthonra vettem eszközöket, az van már 5 éve (rúd, súlyok, gumikötél, bokasúly, stb).

A külsőmre szánt havi költségem jelenleg olyan 7000 ft maximum. Nem várom el senkitől, hogy fizesse, a mondandóm lényege csak az, hogy aki szép, az tud szép lenni minden szar nélkül is, aki meg nem az, az meg úgysem lesz az.

Minél több pénzed van a külsődre, annál inkább csak elbszod rajta, ami alapvetően normális volt (lásd a hajat a rendszeres festéssel, hőkezeléssel, stb). Ugyanez a köröm és a bőr festegetésével.

Nem értem, miért akarna bárki egy alapvetően ronda nőt széppé tuningolni önköltségből. Vannak ilyen balekok, értem én, de nem tudom, ez miért jó.

2020. dec. 27. 19:25
 33/37 anonim ***** válasza:

32-es!

Leszel a feleségem?

2020. dec. 27. 19:29
 34/37 anonim ***** válasza:
43%
Aki járt már egyetemre és volt már csóró kollégista, az ezt meg tudja oldani bőven 10 alatt. 💪 Aki meg nem, az nem létező dolgokon hisztikézik. Nem ártana pénzkultúra. Meg agy, amivel fel lehet fogni, hogy nem az árától lesz jó egy kozmetikum, hanem a hatóanyagtól, az pedig a megfelelő helyről rendelve elenyésző összeg havonta. A többi meg fölösleges giccs: komolyan, rajtad kívül ki a f*om nézi a rohadt ékszereidet meg a feslett hajad? Levágatod egy mezei fodrászaton 3K-ért és ugyanaz a hosszú, valagig érő lobonc cuppan a fejedre, amit zavarodban simogatsz, mint a hermelint... Mert az ilyen picsák azt szokták.
2020. dec. 27. 19:31
 35/37 anonim ***** válasza:
33: nincs szerencséd, már lestoppoltak:P
2020. dec. 27. 19:32
 36/37 anonim ***** válasza:

A 33-as vagyok!

Igen sejtettem! De ha meg sem próbálom akkor biztos, hogy nem, így viszont 50-50 volt!:)

Minden jót neked!

2020. dec. 27. 19:37
 37/37 anonim ***** válasza:
LOL ez a szerencsétlen éhenkórász még a pipere árát sem tudja kitermelni a saját értelmi képességeivel. Miért kéne ezt az élősködést másnak megfinanszíroznia? Erős, független nő vagy. Megoldod. Mehetsz szépen a sorra. Érsz annyit mint egy férfi nem?
2020. dec. 28. 08:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!