Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, ti mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti mit szólnátok ahhoz, hogy ha a párotok azt mondaná ezentúl ti fizetitek a szépségápolását és kérne havi 40 ezer Ft-ot?

Figyelt kérdés

havi 1x fodrász, kozmetikus, műkörmös, kondibérlet, arckrémek, szérumok, arcmaszkok, vitaminok,testápolók, smink, parfüm, ruha, ékszer alsó hangon kb 40 ezer ft és akkor még olcsót mondtam.

Az indoklás: a férfiak a szép nőkkel csalják a párukat, tehát szépnek kell lenni, viszont ez sokba kerül egy nőnek, aki amúgy elégedett lenne magával sima alapápoltsággal is, ami havi kb 6000Ft, tehát ha nem akar ráncos, megereszkedett bőrű, rövid hajú stb nőt (mert sajnos, 35 felett már nem elég egy nivea krém, ahogy öregszik, egyre drágább a szépség fenntartása, a hajfesték is drágább hosszú hajra mint rövidre de nem is ragozom, a szépség sok pénz..)

#64z5
2020. dec. 27. 12:03
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
48%

18

Akkor ott a lehetőség. Biztos van 50-60 éves gazdag vállalkozó sörhassal és harcsabajusszal. Nála lehet az ajtót kapirgálni még 100 ért is havonta.

2020. dec. 27. 12:38
 22/37 anonim ***** válasza:
78%

Én full igényes, hiú nő vagyok, nagyon sokat adok magamra, de nálam a legtöbb, amit írtál, nem havonta előforduló költség. Sem ruhát, sem arcápolási termékeket nem kell havonta venni, nem kell fodrászhoz sem havonta menni, pláne akkor nem, ha hosszú a haja az embernek (ha nekem szépen levágják, akkor kell kb. fél év, mire elkezd törni/vékonyodni a vége, az pedig nem zavar, hogy hosszabb lett), parfümöt, ékszereket PLÁNE nem kell havonta venni. A műköröm meg szerintem a legtöbb esetben gusztustalan, vagy minimum felesleges, kozmetikushoz nem járok, de oda meg többször kell menni, mint havonta, nem (már aki jár)? Egyedül a kondibérlet az, ami tutira havonta fordul elő, mint a költség.

Azt pedig tudod, hogy a bőröregedéstől SEMMI nem fog megmenteni? A krémek, szérumok, arcmaszkok sem. Ezek csak annyit segítenek, hogy fenntartják a hidratáltságot. Mondom ezt úgy, hogy nem a legócskább krémeket kenem magamra még 29 évesen sem, volt 15 000 ft-os arckrémem is, mondjuk az csak 1x, de a 5-8 ezres kategóriánál ritkán van olcsóbb krémem.

2020. dec. 27. 13:14
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére a feleségem okosan szép nem költ külön arra, hogy tönkretegye a bőrét, haját mindenféle tortúrával. A kis szérumaitól meg nem mennék csődbe. De sosem kérne ilyesmit amúgy sem
2020. dec. 27. 13:27
 24/37 anonim ***** válasza:
Ha ez az indoklás, inkább fizess neki pszichológust, az sem drágább.
2020. dec. 27. 13:31
 25/37 anonim ***** válasza:
Szakítanék vele, nem tartok el senkit.
2020. dec. 27. 13:53
 26/37 anonim ***** válasza:
A mostani 60-on felül...igen, mert a kocsimra is költök.
2020. dec. 27. 14:20
 27/37 anonim ***** válasza:
56%

A 40 nem is olyan sok! Ha nem azt látom rajta, hogy csak a pénzem kell neki, hanem egy normális kapcsolatban élünk, boldogok vagyunk egymással, és ad nekem egy bizonyos lelki támogatást, hogy még erősebb lehessek a hétköznapokban, akkor semennyi pénzt nem sajnálok tőle!

40 ezer forintból ma már egy normális nagy bevásárlást nem tudsz megcsinálni!

2020. dec. 27. 15:26
 28/37 anonim ***** válasza:

Minek olyannak nő, aki nem engedheti meg magának? Ez olyan, mint amikor mutatják az éhező, csonttá soványodott lovakat, mert a tulajnak nem telik takarmányra.

Aki csóró, az ne akarjon nőt!

2020. dec. 27. 15:30
 29/37 anonim ***** válasza:
56%

Hm. Lányom 19 éves. Szép dús, hosszú természetes haja van. Ritkán megy fodrászhoz. Az arc bőre is szép tiszta. A mostaniakkal ellentétben nem használ púdert. Ha sminkel rúzs és egy kicsi a szemre. Körmös? Sem Ő, sem a barátnői /Sok van neki/ nem. Itt az a hír terjeng, hogy gombás fertőzést lehet tőle kapni. /Előtte ugye lereszelik a köröm felső rétegét. No mármost ha egy lánynak természetesen szép körme van. Elég kell, hogy legyen a körömlakk.

Én meg középkorú vagyok. Púder életemben kb. 2-szer. Télen zsíros, nyáron hidratáló krémet használok. Több hónapig elég egy. Fodrász sem kell havonta. 40 ezer havonta, talán félévente.

2020. dec. 27. 16:35
 30/37 anonim ***** válasza:
Szegény utolsót jól lepontozták, pedig nem mond hülyeséget.
2020. dec. 27. 17:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!