Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, akik rondában képzeli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik rondában képzelitek magatok, mit szólnátok ha egy lány azt mondaná nektek a randin, hogy előbb adjatok magatokra és csak utána adna neked esélyt?

Figyelt kérdés
Nagyon sok férfi azt hiszi, hogy ronda, pedig csak ápolatlan. Zsíros kolbászos szendviccsel kezdi a napot, cukros kávéval, edzőterembe nem jár, fodrászhoz úgy jár, hogy csak letolatja rövidre, de semmi frizukákat nem próbálgat hogy mi állna jól neki, ha borotválkozik, nem mindig hazsnál jó pengéket, gyakran borostás, ha szakállas, meg nem ápolja különféle készítményekkel, sokszor ápolatlan. a fürdés nem elég alapos, nem mos fogat minden étkezés után 3 percig, felvesz egy farmer póló cuccot, amit minden alkalom után visszahajtogat a szekténybe mondván nem kell azt mindig mosni, pedig a férfiaknak erőteljesebb az ilatuk, már egy hazsnálat is érződik, de ők észre sem veszik, hogy "van szaguk", hisz most fürödtek randi előtt. Nem ápolja a körmeit olajjal, csak levágja azt is cikkcakkosra gyorsan vagy undorító tövig. Nem hazsnál sampon, balzsam, hajmaszk hármast a hajára, mondvá az rövid, pedig attól lenne csillogó és jó illató. Alig van ruhája, sokszor rossz rá a méret és rosszu áll rajtuk a ruha vagy nem összeillő, pedig vannak divatmagzinok, amiből csak meg kénne rendelnie a komplett szettet és lemásolnia a pasit a magazinból. Nem jár rendszeresen fogorvoshoz, szűrővizsgálatra, nem szedi a szemöldökét rendszeresen, hogy a kilógó szálakat eltüntesse, nem hazsnál arckrémet, szérumot, napvédő kérmet, ajakbalzsamot napi szinten, nem végez jógát vagy más nyújtógyakorlatot hogy az izmain kívül a tartása is rendben legyen, nem hazsnál szemcseppet, így mindig fáradt, piros a szeme...szóval abszolót nem figyelnek oda magukra, miközben azt hiszik, hogy rendben vannak, mert egy szerintük randi előtt lezuhanyoztak, felvettek egy még nem túl koszos farmert, voltak fodrásznál és megborotválkoztak és megmosták a fogok randi előtt és szerintük ennyiből áll az ápoltság. De persze így elég átlagosak, viszont mindig oylan nőket néznek ki, akik szépek. Csakhogy a legtöbb nő sem túl szép, csak ha ad magára és részletekbe menően, mert enélkül ő is csak pont oylan csúnyáska átlagoska lenne. az iylet viszont nem hívná randira. Szóval mi van ha a nő így is elfogadná átlagosan a palit, de attól fél, ha a férfi igazán adni kezdene magára és jó pasi válna belőle, máris szintet akarna lépni a nőválasztás terén, mert akkor már sokkal jobban kinéző nőkre hajtana, nem csak oylan átlagoska nőre, aki a sok odafigyeléstől szép. Ezért nagy elvárás lenne egy nő részéről, hogy randin a pasi is a maximumot nyújtsa magából? Mert ha mindenki a maximumot nyújtja, amire képes, akkor egyértelműbb lenne, hogy csak a belső dönti el a kapcsolatot. Így viszont egy szép lányban mindig benne lesz az, hogy bár a pasitól ő szebb és ápoltabb, de a férfi csak azért van vele, mert ő éppen lusta, de ha összeszedné magát, máris jobb nőkre hajtana...

#randi3
2020. okt. 14. 12:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Én nő vagyok ugyan, de szerintem te nagyon durván el vagy tájolva, kezeltetned kéne magad.
2020. okt. 14. 12:44
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
Van baj nálad nem kevés...
2020. okt. 14. 12:48
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
Az elején még szimplán csak azt hittem ostoba vagy, de a végére nagyon túltoltad a trollkodást. Keress valami metroszexuális hapsit oszt éljetek boldogan.
2020. okt. 14. 12:53
 4/14 anonim ***** válasza:
74%

Ugyan nőből vagyok, de a leírásodat ugye nem gondolod komolyan? E szerint, ha valaki hisz a természetes, smink- és kozmetikus nélküli szépségben, akkor az már csak igénytelen lehet?

Ha valaki nő létére ilyet mondana egy férfinak, akkor az megérdemelné, hofy a férfi elküldje a jó büdös francba.

2020. okt. 14. 12:55
 5/14 anonim ***** válasza:
51%
Valaki ezt végigolvasta?
2020. okt. 14. 13:01
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
Extrém hiú, igényes nő vagyok, de még én is megbuktam itt-ott a leírásodban említett dolgokban, szóval van baj. :D (veled)
2020. okt. 14. 13:01
 7/14 anonim ***** válasza:
87%
Megmondom őszintén, én nem sajnálnám, ha nem adnál nekem esélyt. Inkább néznék távcsővel a napba. Csak az elejét olvastam el annak, amit írtál, de az is agybaj. Miért lenne ápolatlan és szar alak az, aki cukros kávét iszik, vagy aki nem jár edzőterembe? A többit ne is soroljam. Amúgy te megváltoznál más kedvéért? Nincs több kérdésem, bíró úr.
2020. okt. 14. 14:02
 8/14 anonim ***** válasza:
87%
6-os vagyok, én cukros TEJSZÍNHABOS kávét iszom ÉS mellette még járok is edzőterembe és addig nyomom az edzést ameddig kb. úgy járok mint aki besz.art. :D És még néha kolbászt/szalámit is teszek a szendvicsembe. Ettől vajon zárlatot kap a kérdező?
2020. okt. 14. 14:11
 9/14 anonim ***** válasza:
87%
Én egy ilyennek, mint te, csak esélyt adnék... amíg 10-ig számolok, futhatsz. :D
2020. okt. 14. 14:41
 10/14 anonim ***** válasza:
42%

Ez sok mindentől függ,kinek mire van idelye-erelye, mennyire motivált?

Anno tesómnak mondtam mért nem megy el a szomszéddal a sógor gyúrni? Erre megilyett és azt mondta jaj de már így is jól néz ki,ha el kezd még rendszeresebben edzeni akkor el fog hagyni,ezen az utolsó mondatán jól el is csodálkoztam.

Én szívesen teljesítem a kívánságaidat két dolog kivételével arckrém és szemcseppet nem fogok használnom heti rendszerességgel, sok nő sminkel pedig anélkül is gyönyörűek a smink csak tönkre teszi a bőrödet és előbb leszel tőle ráncosabb ami a nők rémálma.

Ha veled együtt mehetek többször jógázni és edzeni is akkor én tényleg benne lennék,lenne motiváció amiért érdemes lenne ezeket a dolgokat csinálni,igaz ezt a saját egészségedért kell csinálni de eddig csak a reggeli tornáig jutottam el nemrég kezdtem csak.

Leszel a barátnőm?

22F

2020. okt. 14. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!