Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik rondában képzelitek magatok, mit szólnátok ha egy lány azt mondaná nektek a randin, hogy előbb adjatok magatokra és csak utána adna neked esélyt?
Ugyan nőből vagyok, de a leírásodat ugye nem gondolod komolyan? E szerint, ha valaki hisz a természetes, smink- és kozmetikus nélküli szépségben, akkor az már csak igénytelen lehet?
Ha valaki nő létére ilyet mondana egy férfinak, akkor az megérdemelné, hofy a férfi elküldje a jó büdös francba.
Ez sok mindentől függ,kinek mire van idelye-erelye, mennyire motivált?
Anno tesómnak mondtam mért nem megy el a szomszéddal a sógor gyúrni? Erre megilyett és azt mondta jaj de már így is jól néz ki,ha el kezd még rendszeresebben edzeni akkor el fog hagyni,ezen az utolsó mondatán jól el is csodálkoztam.
Én szívesen teljesítem a kívánságaidat két dolog kivételével arckrém és szemcseppet nem fogok használnom heti rendszerességgel, sok nő sminkel pedig anélkül is gyönyörűek a smink csak tönkre teszi a bőrödet és előbb leszel tőle ráncosabb ami a nők rémálma.
Ha veled együtt mehetek többször jógázni és edzeni is akkor én tényleg benne lennék,lenne motiváció amiért érdemes lenne ezeket a dolgokat csinálni,igaz ezt a saját egészségedért kell csinálni de eddig csak a reggeli tornáig jutottam el nemrég kezdtem csak.
Leszel a barátnőm?
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!