Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma fogok randizni a barátommal és megbeszéltük hogy majd ha akarok nála aludhatok utána. Szerintem szexelni akar majd, szerintetek?
Figyelt kérdés
És nem tudom leborotvaljam vagy ne? Én még szűz vagyok nem voltam soha pasival. Ő az első ez már a 4.randi.2020. aug. 16. 16:35
1/10 anonim válasza:
Borotváld nyár van.Jó szórakozást!
2/10 anonim válasza:
Igen, valószínűleg akár. Mondjuk a negyedik randin elveszteni elég meredek
3/10 anonim válasza:
Benne van a pakliban bizony. Borotváld le, vagy csupaszra, vagy hagyj egy csíkot. Ezzel a kettővel nem lőhetsz mellé mindig bejön. 4. randin szexelni és az, hogy ez most korai vagy nem, az attól függ, hogy mióta ismerkedtek, mert ha most még csak 2 hete de 1 héten 2 randi is volt akkor a 4. az még korai, ha hetente csak egyszer randiztatok és már ismerkedtek 1 hónapja akkor esélyes, hogy befog próbálkozni. Igen, szerintem lesz szex.
4/10 A kérdező kommentje:
21 éves leszek 1 hónap múlva én már szeretném elvesziteni. Fél éve ismerem és 1 hónapja randizunk.
2020. aug. 16. 16:58
6/10 anonim válasza:
Akkor ezt telitalálatnak veszem, jó? #3-as vagyok csak azért. Ne izgulj, jó kis kaland lesz. Gondolom én. O.O???? :DD 👅👉👌🤭
7/10 anonim válasza:
Szex előtt pettingelni kéne még felfedezni egymás testet
8/10 anonim válasza:
Ismeritek egymást elég ideje ahhoz, hogy lefeküdjetek, legalábbis úgy tűnik, ha el is fogadtad a meghívását magához az éjszakára. Vegyél fel egy kényelmes, szép alsóneműt, amiben jól érzed magadat és magabiztos vagy, és borotválkozz meg odalent, ülj be a kádba egy órára a randi előtt, lazulj el és ne stresszelj.
9/10 anonim válasza:
Jó úton vagy, hogy élete szerelméből átminősülj egy numerára.
10/10 anonim válasza:
Hagyjál felül némi szőrt, de én inkább azon gondolkoznék, hogy megbízol-e annyira benne, hogy ez megtörténjen. Ha még csak randi, magyarán össze sem jöttetek, akkor szerintem még töltsetek együtt több időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!