Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy olyan szépen adott kosarat a lány, hogy még jobban vele akarok lenni?
Nagyon tetszett egy lány. sokáig beszélgettünk ha összefutottunk. S arra gondoltam h kezdeményezek nála. Ő meglepődött kissé. Majd olyan szépne adott nekem kosarat, hogy még jobban akarom őt. szval pont az ellenkezőjét érte el.
Elmondta hogy nincs párja, de nem akar olyan kapcsolatba belevágni aminek már az elején nem érez egyfajta kötödést. már mint nem érzi azt h puszta ismerősi baráti viszonynál többet érezne. Olyan kapcsolat nem kell neki amiben nincsenek érzelmek. S ragozta h nekem milyen sok értékem van. Meg azt is elmondta h sajnálja h a részéről nincs meg a kellő kémia. Majd úgy búcsúzott el h "köszönöm h időt szántál rám az életedből".
S mindezt olyan szépen fogalmazta meg, olyan empátiával hogy még jobban tetszik nekem :DDD
Ti már voltatok ilyen helyzetben?
28F, a lány 21L
Hát olyan csaj aki képes ezzel a "kémia" dumával vakítani, az akkor is előadhatja, hogy "lehet hogy Ronaldó képzetlen meg ilyenek, de hát kééééééééééééééééééémia és ezt nem lehet irányítani, ő az igazi férfi..."
Volt már ilyen a történelemben... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!