Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok vele rosszban lenni, de olykor még csak rá se tudok nézni?
Figyelt kérdés
Már több mint egy hónapja volt egy beszélgetésünk (illetve beszélgetésnek terveztem végül csak lehordtam a kecibe) és azóta nem bírok vele rendesen kommunikálni. Nem állunk harci helyzetben, állítólag ő nem mérges rám, már én sem haragszom, de nem tudom összeszedni magam. Mi van velem?2015. márc. 14. 13:32
1/4 anonim válasza:
Min vesztetek össze, és miért nem bírsz ránézni?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem volt az kimondottan összeveszés. A témát inkább nem feszegetném, mert nagyon összetett.
Az a baj, hogy nem tudom. Mindig eltervezem, hogy na ma oké lesz, de mégse az.
2015. márc. 14. 13:38
3/4 anonim válasza:
Ilyenkor kell szépen bocsánatot kérni...
4/4 Beniy válasza:
Hát figyelj, így nagyon nehéz segíteni. Próbáld meg akkor csak nagy vonalakban elmagyarázni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!